Παρουσιαστής του ANT1: «Έχω αισθανθεί αδικημένος στην δουλειά μου»

Μια εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησε ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 Τάσος Τέλογλου στη Real life και την συνάδελφο του Πολυξένη Καραμίχα. 

Οι δημοσιογράφοι κρινόμαστε στα μεγάλα θέματα. Πως πιστεύεις ότι τα πήγαμε αυτή τη φορά;

Νομίζω ότι τα πήγαμε καλύτερα από ό,τι συνήθως, σε ένα πολύ δύσκολο δημοσιογραφικό θέμα με πολλαπλές προεκτάσεις. Βρισκόμαστε απέναντι σε πόρτες που είναι σχετικά κλειστές και το έχουμε χειριστεί πολύ σωστά. Και μετά τον εμβολιασμό θα έχει «ουρά» το θέμα. Το πως θα λειτουργήσουν η τηλεργασία, η τηλεκπαίδευση και το τι θα συμβεί με την οικογένεια και το τηλεμπόριο είναι κομμάτι αυτής της κρίσης που ζούμε. Η ζωή μας αλλάζει.

Είσαι πολύ προσηλωμένος στη δουλειά.

Αυτή την περίοδο είμαι. Θα είμαι ειλικρινής. Εμένα με βοήθησε ο έντονος ρυθμός στη δουλειά. Μου έκανε καλό που μάθαινα τι ακριβώς συμβαίνει και πού οδηγούνται τα πράγματα. Με βοήθησε να αισθάνομαι ότι έχω έλεγχο στη ζωή μου.

Έχεις αισθανθεί αδικημένος επαγγελματικά;

Νομίζω ότι δεν υπάρχει δημοσιογράφος που δεν το έχει νιώσει. Πιστεύω ότι στο τέλος της παρτίδας ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει. Μπορεί να ταλαιπωρηθείς, να αδικηθείς, να πιστεύεις ότι αδικείσαι αλλά στο τέλος της ημέρας η αξία του καθενός δεν πηγαίνει χαμένη.

Υπάρχει αξιοκρατία στη δημοσιογραφία;

Η ζωή τα λύνει όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια