3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: Παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία!


Η Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία (3 Δεκεμβρίου) θεσπίστηκε και τηρείται παγκόσμια από τα Ηνωμένα Έθνη το 1992. Εορτάζεται σε όλον τον Πλανήτη προωθώντας την κατανόηση σε θέματα αναπηρίας και την κινητοποίηση υπέρ των δικαιωμάτων αξιοπρέπειας και ευημερίας των ατόμων με αναπηρία. Επιδιώκει την αύξηση του βαθμού ένταξης των ατόμων με αναπηρία σε κάθε πτυχή της πολιτικής, κοινωνικής, οικονομικής και πολιτιστικής ζωής. Η αρχική της ονομασία ήταν «Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες» ". Κάθε χρόνο εστιάζει σε διαφορετικό θέμα.

Το TVNEA.com από  10/10/2020 ενεργοποίησε την εφαρμογή ,βοηθώντας έτσι  τους συνανθρώπους μας που γεννήθηκαν ή απέκτησαν προβλήματα στην προσπέλαση του internet, να ενημερωθούν και να το χρησιμοποιούν όπως όλοι οι υπόλοιποι.

Με σεβασμό στα άτομα με αναπηρία η πληροφορία στο διαδίκτυο πρέπει να είναι διαθέσιμη και προσβάσιμη σε όλους! Η πρόσβαση στη γνώση, στην ενημέρωση, στην εκπαίδευση, στην ψυχαγωγία, αποτελεί δικαίωμα για όλους και είμαστε υποχρεωμένοι να παρέχουμε εύκολη πρόσβαση σε όλους.Καλύπτοντας τις ανάγκες τους, παρέχοντάς τους όλα όσα κάποιοι θεωρούν αυτονόητα, ώστε όλοι να είμαστε μια παρέα και να αναδεικνύουμε τις πραγματικές μοναδικές μας δεξιότητες. 

Παρέχουμε προσβασιμότητα σε όλο το περιεχόμενο του TVNEA.COM. Οι πρόσθετες λειτουργίες –ανάγνωση κειμένου, επιλογή μεγέθους γραμμάτων, χρωμάτων, αντίθεσης, πλοήγηση από το πληκτρολόγιο- εγκαθίστανται σε όλες τις ενότητες της ιστοσελίδας.

Η προσθήκη της μπάρας προσβασιμότητας δεν επηρεάζει την αισθητική του ιστοτόπου· μάλιστα, έχει αναπτυχθεί με την κατάλληλη τεχνολογία για βέλτιστη προβολή σε συσκευές Desktop, Tablet και Smartphones.

Για την ενεργοποίηση,  κάντε κλικ στο κόκκινο ανθρωπάκι που βρίσκεται δεξιά, στη μέση της οθόνης. 

Η κατασκευή Website για ΑΜΕΑ είναι κοινωνική ευθύνη όλων μας για ένα διαδίκτυο ανοιχτό σε όλους!

Με εκτίμηση
TVNEA.COM

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια