Πρωινο ψυχαγωγικό ΣΚ ετοιμάζουν στο Μακεδονία TV
 Άνεμος ανανέωσης πνέει αυτό το διάστημα στο Μακεδονία TV.

Εδώ και πολύ καιρό ακούγαμε ότι το αδελφό κανάλι του ΑΝΤ1 θα αλλάξει περιεχόμενο και θα ενισχύσει το πρόγραμμά του με νέα προγράμματα, αλλά μέχρι τώρα όλα είχαν μείνει στα χαρτιά.

Ωστόσο, αυτή τη φορά φαίνεται ότι όντως κάτι αλλάζει, αφού προγραμματίζονται αρκετές νέες εκπομπές και ριάλιτι.

Όπως λένε οι άνθρωποι που ξέρουν τα πράγματα από μέσα, εκεί στον όμιλο δεν έχουν ακόμα αποφασίσει αν η «Φάρμα» θα βγει από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 η του TV Μακεδονία.

Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που στο τρέιλερ που καλεί τους παίκτες να δηλώσουν συμμετοχή δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες.

Στο Μακεδονία TV, από ό,τι φαίνεται, θα κάνει το τηλεοπτικό της comeback η Χριστίνα Λαμπίρη. Η παρουσιάστρια που πέρσι συζητούσε με το Mega για να αναλάβει μια infotainment εκπομπή που θα προβαλλόταν τα πρωινά του Σαββατοκύριακου, έχει δεχτεί πρόταση για να είναι καθημερινά στο TV Μακεδονία.

Ωστόσο, το κανάλι, από ότι μαθαίνω, ετοιμάζει και ψυχαγωγική εκπομπή για τα πρωινά του Σαββατοκύριακου. Οι άνθρωποι του Μακεδονία TV πιστεύουν ότι υπάρχει περιθώριο για να έχει καλή τύχη μια εκπομπή που θα παίζει απέναντι από το «Έλα χαμόγελα», με τη Σίσσυ Χρηστίδου και το «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» και έτσι βρίσκονται στην αναζήτηση συνεργατών για να την στελεχώσουν.

H νέα εκπομπή θα είναι ψυχαγωγική και θα παραπέμπει περισσότερο στο «Πρωινό Σου Κου» με τη Μαρία Μπεκατώρου, πάρα στους «Πρωινούς τύπους» με τον Νίκο Ρογκακο και τον Παναγιώτη Στάθη.

Το ρεπορτάζ ανήκει στον Γιάννη Πουλόπουλο

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια