Αλλάζουν ώρα οι «Roomies» ;


Ενεργοποιείται ή δεν ενεργοποιείται τελικά η πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του MEGΑ το Σαββατοκύριακο για την οποία έχει γίνει πολύς λόγος τελευταία; Και τι σχέση έχει ο Νίκος Κοκλώνης με αυτό άραγε; Είναι μερικά από τα ερωτήματα που απασχολούν τις τελευταίες μέρες το τηλεοπτικό ρεπορτάζ μετά από ένα θέμα που έπαιξε την Κυριακή η Ναταλία Γερμανού στο «Καλύτερα δε γίνεται».

Σύμφωνα με πληροφορίες του tinasmess, αν και αρχικά υπήρχαν σκέψεις να γίνει μια καινούρια εκπομπή για το πρωί όπως έγιναν οι «Roomies» για την μεσημεριανο- απογευματινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, κάτι τέτοιο έπεσε τελικά στο κενό από τη στιγμή μάλιστα που μέσα στον Δεκέμβριο θα βγει στον αέρα το «Mega Star». Την εκπομπή θα αναλάβει ως παρουσιάστρια η Μαντώ Γαστεράτου και  θα προβάλλεται αμέσως μετά το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του καναλιού.

Ωστόσο, το παράδοξο είναι ότι ίσως η ζώνη 10 με 1 στο MEGA δεν θα μείνει τελικά κενή και θα καλυφθεί όντως με εκπομπή παραγωγής της Barking well media και του Νίκου Κοκλώνη ακόμα κι αν αυτή δεν είναι κάποια καινούρια παραγωγή αλλά μια παραγωγή που ήδη προβάλλεται στο κανάλι αλλά σε διαφορετική ζώνη. Κι αυτό γιατί στο τραπέζι των συζητήσεων αυτό το διάστημα έχει πέσει η εναλλακτική οι «Roomies» ελληνιστί οι «Συγκάτοικοι» με Ντορέττα Παπαδημητρίου, Μαρία Σολωμού και Κατερίνα Ζαρίφη να μετακομίσουν και να μεταδίδονται αντί για μεσημέρι το πρωί σε μια προσπάθεια να τονωθούν και τα ποσοστά τηλεθέασης καθώς θεωρούν κάποιοι ότι η ώρα που μεταδίδεται η εκπομπή τώρα είναι αρκετά πιο δύσκολη και μικρότερο το διαθέσιμο κοινό με ανοικτούς δέκτες.

Πηγή: tinasmess

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια