Αποχώρηση από το Open

Χρήστος Παναγούλης
0


Παρελθόν για το Open αποτελεί από την Παρασκευή η Σόνια Καζόνι. Η δημοσιογράφος είχε πάρει τη θέση της υπεύθυνης επικοινωνίας και γραφείου τύπου πριν περίπου δύο χρόνια αφήνοντας τη διεύθυνση του περιοδικού «People» που κυκλοφορούσε με το «Εθνος της Κυριακής». 

Η Παρασκευή, ημέρα γενεθλίων για τη δημοσιογράφο ήταν και η τελευταία της στο κανάλι. Το γιόρτασε μάλιστα με τους συναδέλφους της κόβοντας και μια τούρτα. Και αργότερα έστειλε και το τελευταίο mail στους συναδέλφους της που ανέφερε τα εξής: «Θέλω να σας ευχαριστήσω από καρδιάς, τον καθένα ξεχωριστά και όλους μαζί γι’ αυτά τα δύο χρόνια δημιουργικής συνεργασίας και να ευχηθώ καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία στην εξαιρετική ομάδα του Open. Από την Δευτέρα για ότι μπορεί να χρειαστεί ισχύει πάντοτε ο αριθμός του κινητού μου τηλεφώνου».

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του tvnea, η παραίτηση είχε δρομολογηθεί εδώ και δύο εβδομάδες, καθώς η Σόνια Καζόνι αναλαμβάνει επιτελική θέση στην BarkingWell Media του Νίκου Κοκλώνη. Στη θέση της τοποθετήθηκε ο Άρης Μηλιώνης.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !