Δεν πάει στο Mega ο Γεωργίου - Η ενόχληση του ΣΚΑΙ...


Έντονη δυσαρέσκεια επικρατεί στον ΣΚΑΙ για τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Ανδρέα Γεωργίου να αποχωρεί από το κανάλι και να συζητά με το Mega. Σύμφωνα μάλιστα με το newspistol, πηγές από το Φάληρο διαψεύδουν κατηγορηματικά την συγκεκριμένη είδηση, αναφέροντας: «Ο Ανδρέας Γεωργίου και όλο το team - δημιουργοί  της σειράς χαίρουν άκρας εμπιστοσύνης και εκτίμησης. Ότι άλλο λέγεται και γράφεται δεν θέλουμε να το σχολιάσουμε». 

Τα στελέχη του ΣΚΑΙ είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένα από την πορεία της σειράς «8 Λέξεις» στους πίνακες τηλεθέασης, ιδιαίτερα στο γενικό σύνολο που τα ποσοστά κυμαίνονται κοντά στο 20%. Ακόμα βέβαια δεν έχει ληφθεί οριστική απόφαση για το αν θα συνεχίσει για τρίτη σεζόν, ωστόσο όπως φαίνεται ο Ανδρέας Γεωργίου παραμένει στο κανάλι σε κάθε περίπτωση. 


Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης TV είπε…
Κρίμα έχασε το Mega τα δεκάρια στο νεανικό
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ναι γιατί κάνει τρελά νούμερα και ο ΣΚΑΙ νομίζει οτι κάνει για 2ο χρονο "επιτυχία". Μάλλον ξέχασε τα νούμερα που του έφερνε το Survivor. Προφανώς ακόμα νομίζει οτι τα ονειρεύτηκε.

Το γενικά κοινά το ξερουμε όλοι οτι είναι απλά και μόνο ένδειξη ηλικιακού κοινού. Τη διαφήμιση την ενδιαφέρουν τα νεανικά (εδώ και 12-13 χρόνια) αν τυχόν δεν το έχουν ακούσει εκεί κάτω στο ΣΚΑΙ.

Ας ξυπνήσουν λίγο.