MEGA: Πρωτοχρονιά με Ρέμο και Φιλιππίδη

0

Πριν από δύο μέρες μάθαμε μέσα από το Stay Tuned ότι ο Αντώνης Ρέμος έρχεται στο Mega με μία εορταστική εκπομπή που ουσιαστικά είναι ο προάγγελος της γενικότερης συνεργασίας που θα έχει με το Mega. Τώρα, ήθραν περισσότερες λεπτομέρειες γι αυτό το φαντασμαγορικό σόου που ετοιμάζεται πυρετωδώς για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς.

Ο Αντώνης Ρέμος δεν θα είναι μόνος του σε αυτή την εκπομπή. Θα έχει στο πλάι του τον Πέτρο Φιλιππίδη, με τον οποίο τους συνδέει φιλία χρόνων και αμοιβαία εκτίμηση και συμπάθεια. Το σόου θα έχει χαρακτήρα εορταστικού τραπεζιού με καλεσμένο όλο το… Mega. Όλοι οι δημοσιογράφοι του ενημερωτικού τμήματος, όπως είναι ο Νίκος Ευαγγελάτος και η Ράνια Τζίμα θα είναι παρόντες σε αυτή τη μουσική βραδιά.

Αλλά δεν θα είναι μόνο αυτοί. Θα είναι και οι πρωταγωνιστές των νέων σειρών του σταθμού, που θα ξεκινήσουν τον Ιανουάριο, για να τσουγκρίσουν τα ποτήρια τους με τον Πέτρο και τον Αντώνη και να ευχηθούν σε όλο τον κόσμο «Καλή χρονιά»!

Ήδη ετοιμάζεται ένα εντυπωσιακό σκηνικό, αφού οι καλεσμένοι θα ξεπερνούν τους τριάντα. Βέβαια, ακόμα και ο τρόπος που θα γυριστεί η εκπομπή θα είναι πολύ ιδιαίτερος, αφού θα πρέπει να τηρούνται οι αποστάσεις και να μην είναι συγκεντρωμένοι όλοι την ίδια ώρα στο πλατό.

Το Mega αποφάσισε να υποδεχθεί το 2021 με ένα λαμπερό σόου, σαν και αυτά που βλέπαμε παλιά στα ιδιωτικά κανάλια. Και πραγματικά, στις ιδιαίτερες συνθήκες που βιώνουμε το τελευταίο διάστημα, είναι εξαιρετικά παρήγορο να ξέρεις ότι μπορείς να κάνεις ρεβεγιόν, έστω και μέσα από την τηλεόραση, με αγαπημένα αστέρια του θεάτρου, του πενταγράμμου και της τηλεόρασης.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !