«Πάμε Δανάη»: Οι ανακατατάξεις που έρχονται στο πρωινό του Mega

Κωνσταντίνος Κότσαρης
4

 Μεγάλες αλλαγές έρχονται στο πρωινό του Mega, «Πάμε Δανάη». Η εκπομπή της Δανάης Μπάρκα ξεκίνησε ως εναλλακτικό δίωρο πρωινό, με την ανατρεπτική ματιά του Μίνου Θεοχάρη.

Στην πορεία, ο σταθμός πήρε την απόφαση να μεγαλώσει σε διάρκεια η εκπομπή και να θυμίζει περισσότερο τα κλασικά πρωινάδικα με τις ρουμπρίκες της μαγειρικής, της γυμναστικής, της αστρολογίας και την πρώτη ενότητα αφιερωμένη στη lifestyle θεματολογία.


Μάλιστα, πριν ακόμα προχωρήσουν σε αυτές τις αλλαγές, έγινε δεκτή και η παραίτηση της πρώτης αρχισυντάκτριας, Αγγελικής Κωνσταντοπούλου, και το τιμόνι της εκπομπής ανέλαβε η Κία Παπαδοπούλου.

Ωστόσο, όπως μαθαίνω, έγινε πρόταση στην έμπειρη Ελευθερία Κεφαλά να αναλάβει την επιμέλεια της εκπομπής. Η Ελευθερία Κεφαλά -στα είκοσι και πλέον χρόνια που βρίσκεται στον χώρο της τηλεόρασης, έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα- όπως είναι ο Ανδρέας Μικρούτσικος, αλλά έχει βοηθήσει πολύ και παρουσιάστριες στα πρώτα τους βήματα, όπως είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Το όνομα της Ελευθερίας Κεφαλά μας προετοιμάζει για μία γενικότερη ανανέωση που θα έρθει στην εκπομπή τις επόμενες μέρες όχι μόνο στη δομή, αλλά και στο δυναμικό της.

Μάλιστα, ένας από τους επόμενους καλεσμένους στην εκπομπή της Δανάης είναι ο Νίκος Κοκλώνης ο οποίος ετοιμάζει Megaλες εκπλήξεις!

To ρεπορτάζ είναι του Γιάννη Πουλόπουλου



Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. xaxaxax πολύ ποιότητα ακούω.....α ρε δαναη κατηφορος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οντως πολυ εναλλακτικό το πρωινό της Μπαρκα! Κλαίνε και οι πέτρες στο Μεγκα που δεν ήθελαν gossip αλλά πάνε ολοταχώς σε καρακιτρινο μετά τον Κοκλωνη αντε και Τρύφωνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι κρίμα να μην πηγαίνει καλά, είναι μια γλυκύτατη κοπέλα, χαρά Θεού αλλά δυστυχώς είναι άπειρη ακόμα.... Για αυτό και συμβαίνει αυτό... Σε ένα τέτοιο κανάλι θα έπρεπε να υπάρχουν πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα, καλύτερα ας έμενε στην υποκριτική το κορίτσι, δεν κάνει για αυτό το φθηνό είδος που καλείται να υπηρετησει. Δεν είναι Καινούργιου ή Σκορδα και μακάρι να μην γίνει ετσι... Γενικά, που πάνε σε ένα τέτοιο κανάλι με πρόσωπα που δεν μπορούν να υποστηρίξουν τέτοιου είδους προϊόντα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγγνώμη αλλά δεν μπορεί να διαχειριστεί καμία συζήτηση. Ακόμα και το ελαφρύ πρόγραμμα θέλει βάσεις που δεν τις έχει. Καλές οι πλάκες στο insta αλλά πέρα από αυτές κανένα υπόβαθρο. Αν δεν είχε τις πλάτες τις Σταυροπουλου ούτε σαν ηθοποιός θα έβρισκε δουλειά όπως εκατοντάδες άλλοι ηθοποιοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !