Έτσι ψήφισε το κοινό στο Just the two of Us !

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1

 


Για πολλούς η αποχώρηση του Χρήστου Χολίδη και της Παρθένας Χοροζίδου ήταν μια μεγάλη έκπληξη αλλά σύμφωνα με τις πληροφορίες μας το κοινό δε κατάφερε να τους σώσει και τους έδωσε την πιο μικρή βαθμολογία το βράδυ του Σαββάτου. Επίσης Ζωζώ Σαπουντζάκη και Γιάννης Αθητάκης αλλά και Αντώνης Λουδάρος με Πέννυ Μπαλτατζή πήραν τις λιγότερες ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό .

Πάμε όμως και στην κορυφή με τα τρία ζευγάρια που ξεχώρισαν. Στην κορυφή αυτή την εβδομάδα έχουμε τον  Νάσο Παπαργυρόπουλο με την Ζόζεφιν και σε απόσταση αναπνοής στην δεύτερη θέση η Ζένια Μπονάτσου με τον Βαγγέλη Κακουριώτη. Την πρώτη τριάδα συμπληρώνει η Κατερίνα Ζαρίφη με τον Αναστάσιο Ράμμο. Μάχη μεγάλη και χιλιάδες ψήφους χθες που ήταν και οι περισσότεροι από όλα τα Live μέχρι σήμερα , κάτι που δείχνει και την δυναμική που έχει το σόου του Νίκου Κοκλώνη. 


Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. ''Μάχη μεγάλη και χιλιάδες ψήφους χθες που ήταν και οι περισσότεροι από όλα τα Live μέχρι σήμερα , κάτι που δείχνει και την δυναμική που έχει το σόου του Νίκου Κοκλώνη. ''

    Ναι βέβαια, φοβερή δυναμική με 11% τηλεθέαση!

    Ευτυχώς που υπάρχουν τα 15χρονα που ψηφίζουν Ζοζεφιν, Βαγγελη Κακουριωτη και Ράμμο και έχει τουλάχιστον συμμετοχή η ψηφοφορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !