Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Η αναφορά του στην Ζένια Μπονάτσου και την συμμετοχή της στο J2US

0

Ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξανδρος Λυκουρέζος μίλησε στην εκπομπή "Love it" και αναφέρθηκε στην δουλειά του αλλα και την συμμετοχή της εγγονής του, Ζένια Μπονάτσου, στο «Just the 2 of Us».

«Δικηγορώ με την ίδια ένταση και την ίδια αγάπη που είχα πριν από μερικά χρόνια. Και κερδίζεις υποθέσεις και χάνεις. Στη ζωή μου έχω κερδίσει μεγάλες δίκες αλλά έχω χάσει. Θα μου άρεσε κάποιο παιδί μου να συνεχίσει. Θα ήταν κοντά μου τώρα, θα συνεργαζόμασταν όμορφα, όπως συμβαίνει σε ορισμένους συναδέρφους. Σε κάποια φάση στη ζωή της η Μαρία Ελένη ξεκίνησε και θέλησε να μπει στον χώρο αυτό αλλά το εγκατέλειψε γιατί τελικά δεν της άρεσε. Με τη Ζωή ζήσαμε 41 χρόνια. Η μοναξιά που έχω με πληγώνει. Μου λείπει η λαμπερή παρουσία της και η μεγάλη της αφοσίωση» είπε αρχικά ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

Στη συνέχεια ο ίδιος σχολίασε για την εγγονή του, Ζένια Μπονάτσου και τη συμμετοχή της στο J2US: «Είδα το Just the 2 of Us γιατί ο Νίκος Κοκλώνης είναι φίλος και δεύτερον γιατί συμμετέχει η εγγονή μου, η Ζένια. Αγαπάει αυτό που κάνει, σπούδασε θέατρο και χαίρομαι πολύ που τη βλέπω εκεί. Δε ξέρω μέχρι που θα φτάσει. Την αγαπώ πολύ τη Ζένια και έχουμε μια θαυμάσια σχέση».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !