Αλέξης Παπάς: «Περίμενα να τα πάμε καλύτερα στο J2US»

0

Για την εμπειρία του στο J2US,την αποχώρηση του από το διαγωνισμό τραγουδιού με την παρτενέρ του Χριστίνα Σάλτη αλλα και τα επαγγελματικά του βήματα,μίλησε ο Αλέξης Παπάς στο gossiptv.

Αρκετοί υποστηρίζουν πως αποχώρησες νωρίς. Πώς ήταν η εμπειρία στο J2US;

Για μένα ήταν υπέροχη! Μια πρωτόγνωρη επαφή με το τραγούδι, ενώ όλοι οι συντελεστές βοηθήσαμε για να βγάλουμε ένα καλό αποτέλεσμα για τους τηλεθεατές. Τώρα σχετικά με τη φωνή μου αλλά και τον τρόπο ερμηνείας μου, δεν είμαι τραγουδιστής και σίγουρα δεν περίμενα να ερμηνεύσω τέλεια. Θεωρώ, όμως, πως όλο αυτό με βοήθησε να ανακαλύψω νέες πτυχές, αλλά και να δω καλύτερα φωνητικά τον εαυτό μου. Οπότε ήταν ένας νέος κόσμος για μένα όλο αυτό.

Νιώθεις αδικημένος μετά τις τελευταίες εξελίξεις της αποχώρησής σου;

Αδικημένος δεν νιώθω με την έννοια ότι κάποιος από τους κριτές έβαλε βαθμολογία χαμηλότερη από αυτή που θα έπρεπε. Συμβαίνει όμως, καμιά φορά, τα τεχνικά προβλήματα να είναι πάνω από τις ανθρώπινες δυνατότητες κι έτσι να χάνεται και η ευκαιρία καμιά φορά, χωρίς να έχουμε το τελικό αποτέλεσμα το οποίο επιθυμούσαμε. Δεν νιώθω όμως αδικημένος. Περίμενα να τα πάμε λίγο καλύτερα και να προχωρήσουμε με τη Χριστίνα. Και μέχρι εδώ όμως, ήταν μια ευχάριστη εμπειρία.

Με τη Χριστίνα πώς ήταν η συνεργασία σας, γνωριζόσασταν για πρώτη φορά;

Με την Χριστίνα είχαμε γνωριστεί πολύ πιο παλιά σε μια έξοδο. Γνωριστήκαμε πολύ καλύτερα όμως στο παιχνίδι. Η συνεργασία μας βοήθησε να μάθουμε ακόμα καλύτερα ο ένας τον άλλο. Μπορώ πλέον να πω πως γίναμε και φίλοι.

Υπάρχει κάποιο ζευγάρι που θεωρείς πως θα καταφέρει να φτάσει στον τελικό;

Ναι, αρχικά υπάρχουν καλά ζευγάρια, ένα από αυτά είναι η Πέννυ Μπαλτατζή με τον Αντώνη Λουδάρο.

Τηλεοπτικά, νιώθεις έτοιμος για κάτι διαφορετικό από εδώ και πέρα;

Νιώθω έτοιμος, βέβαια στην εποχή αυτή είναι δύσκολα τα πράγματα για νέες δουλειές, όμως οτιδήποτε έρχεται, το αγκαλιάζω και κοιτάω να φέρω εις πέρας την αποστολή που μου αναθέτει ο καθένας. Είτε αν βρεθώ κάπου ως ηθοποιός, είτε και ως παρουσιαστής, αν βρισκόμουν σε κάποια τηλεοπτική εκπομπή.

Φέτος το τηλεοπτικό τοπίο είναι γεμάτο με ριάλιτι εγκλεισμού, έρωτα αλλά και modeling. Παρακολουθείς τηλεόραση; Θα ήσουν θετικός σε μια τέτοια πρόταση;

Είναι κάτι που θα μπορούσε να συμβεί αν δεχόμουν πρόταση από κάποιο ριάλιτι που ασχολείται με το modeling όπως το GNTΜ. Θεωρώ πως έχω την εμπειρία και την τριβή μέσα στο αντικείμενο, οπότε σίγουρα είναι πολύ κοντά σε μένα. Έχω παρακολουθήσει όμως και το Bachelor. Συγκεκριμένα έχω δει μόνο μερικά αποσπάσματα του ριάλιτι και θεωρώ πως δεν είναι κάτι που με αντιπροσωπεύει. Τώρα, αν με ρωτάτε για το εάν θα έκανα κάτι τέτοιο εγώ στο μέλλον, όχι, δεν θα το έκανα.

Tελικά, ο χώρος του modeling μπορεί να φέρει μεγάλα κέρδη και ειδικά σε έναν Έλληνα άνδρα;

Στην εποχή μας είναι μια δουλειά που ανοίγει πόρτες για άλλα πράγματα και τίποτα παραπάνω. Δεν θεωρώ πως κάποιος μπορείς να βιοποριστεί από το Modeling.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !