Νίκος Κοκλώνης-Πηγή Δεβετζή: Ξεκαθάρισαν τα πράγματα σχετικά με το J2US

0

Τις διαφορές τους "ελυσαν" στην εκπομπή «Ευτυχείτε» ο Νίκος Κοκλώνης και η Πηγή Δεβετζή σήμερα το πρωί.

Η παρεξήγηση ξεκίνησε όταν σε δηλώσεις της η Πηγή Δεβετζή, είπε πως δεν γνωρίζει τι θα γίνει με το μέλλον της στο J2US τονίζοντας πως έπαιρνε τηλέφωνο και δεν το σήκωνε κάνεις.

«Την απάντησα. Δεν ισχύει ότι δεν σήκωνα τα τηλέφωνα. Τώρα μου κάνει μούτρα»,είπε ο Νίκος Κοκλώνης στην πρωινή εκπομπή του OPEN.

Η γνωστή αθλήτρια ξεκαθάρισε πως:«Εγώ δεν είπα ότι δεν το σηκώνει ο Νίκος. Εγώ δεν είπα ποτέ ότι πήρα την παραγωγή και δεν μου σηκώνουν το τηλέφωνο. Αυτά είναι λόγια που γράφτηκαν και τα διάβασα εγώ σε τίτλους.Αφού έγινε κι αυτό με το τραγούδι μίλησε με τον Τρύφωνα και τον Νίκο σε ανοιχτή συνομιλία».

«Ο Τρύφωνας είναι μία ιδιαίτερη προσωπικότητα, οπότε η Πηγή σου λέει θα κάτσω τώρα να τσακωθώ μαζί του; Της έτυχε αυτό με τον κορονοϊό μετά έτυχε να τύχει και στον Τρύφωνα. Οπότε όταν είδε ότι ο Τρύφωνας θέλει πάρα πολύ να μείνει είπε “άσε μην φύγει και τα ακούω εγώ για πάντα”»,είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κοκλώνης.

«Το Σάββατο θα δούμε τον Τρύφωνα σε ένα τραγούδι φανταστικό. Εφόσον η Έφη και ο Τρύφωνας μείνουν στο παιχνίδι, τότε το επόμενο Σάββατο μπορεί να δείτε την Πηγή και τον Τρύφωνα ως γκεστ»,είπε ο παρουσιαστής και παραγωγός.

«Μπορεί να μείνει αν θέλει ο Τρύφωνας που τον αγαπάμε και στο Just the 2 of us 3 θα πάω εγώ», κατέληξε η αθλήτρια τονίζοντας πως έχει άψογες σχέσεις με τον γνωστό κομμωτή.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !