Νίκος Κοκλώνης: Οι αλλαγές που θα γίνουν στο J2US λόγω κορονοϊου

Για τις αλλαγές που θα δούμε το ερχόμενο Σάββατο στο J2US ,μίλησε ο Νίκος Κοκλώνης «Στη Φωλιά των Κου Κου».

Χαρακτηριστικά είπε πως στις κερκίδες θα υπάρχουν μπαλόνια, οι τεχνικοί θα είναι οι μισοί απ΄ότι πριν και τα ζευγάρια θα μπαίνουν ένα- ένα μέσα για να μην υπάρξει συνωστισμός. 

«Δεν πρόκειται να σταματήσω να παίρνω μέτρα αλλά και να λέω ό,τι συμβαίνει. Μπορεί να έχω αποστειρώσει το περιεχόμενο παρόλα αυτά μια χαρά θα διασκεδάσουμε. Είναι μια πολύ ακριβή παραγωγή που απασχολεί αρκετές οικογένειες άρα πρέπει να κρατήσω ισορροπίες... Δεν θα επιτρέψω την είσοδο σε κανέναν εάν δεν έχει αρνητικό τεστ», είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με την συμμετοχή της αθλήτριας Πηγής Δεβεζή, ανέφερε πως ήθελε η ίδια να πει ένα τραγούδι της Άλκηστης Πρωτοψάλτη, ωστόσο η επιλογή αυτή έγινε από άλλο ζευγάρι και έτσι το Σάββατο θα δούμε τον Τρύφωνα Σαμαρά με την Έφη Σαρρή με τραγούδι της Άννας Βίσση. Η Πηγή Δεβετζή θα μπει τις επόμενες εβδομάδες στο show.

Για την Κατερίνα Ζαρίφη, είπε πως είναι καλά ενώ ο παρτενέρ της Αναστάσιος Ράμμος περιμένει να βγει το τεστ που έκανε και αν είναι και παλι θετικος τότε θα αντικατασταθεί από άλλον. Αρνητική είναι και η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη.

«Είχαμε κανονίσει με τον Γιώργο Τσαλίκη να κάνουμε ένα ντουέτο δικό μας, το "Καλύτερα οι δυο μας", αν η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη δεν ήταν καλά, δυστυχώς δεν θα το δείτε αυτό",κατέληξε ο παραγωγός και παρουσιαστής.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια