Νίκος Κοκλώνης: «Με όσους δεν προχωρήσαμε φέτος στο J2US,μπορεί να προχωρήσουμε στην επόμενη σεζόν»

Παύση στην μετάδοση του J2US  λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού.Ο παραγωγός και παρουσιαστής του J2US έδωσε συνέντευξη στο «Τηλέραμα» και αναφέρθηκε στα πρόσωπα που τον προσέγγισαν για να συμμετάσχουν στο γνωστό show.

«Tο δύσκολο ήταν η τελική επιλογή, γιατί συζητήσεις και επαφές έγιναν με πάρα πολλούς και πολύ αγαπημένους, και δικούς μου και του κοινού, καλλιτέχνες και προσωπικότητες. Θα μπορούσαμε να έχουμε 30 ζευγάρια και έπρεπε να επιλέξουμε 14. Αυτό ήταν το δύσκολο».

Δέχθηκε «πιέσεις» από άτομα που έχουν μείνει εκτός χώρου να τους συμπεριλάβει στο J2US;

«"Πιέσεις" δεν είναι η σωστή λέξη. Πολλοί celebrities μας εξέφρασαν την επιθυμία τους να συμμετάσχουν. Και δεν είναι καθόλου άνθρωποι που έχουν μείνει "εκτός χώρου". Είναι όλοι εντός χώρου και ήταν ενθουσιασμένοι με την προοπτική να είναι στο "Just". Με όσους δεν προχωρήσαμε φέτος, άλλωστε, μπορεί να προχωρήσουμε στην επόμενη σεζόν» .

Για το ναυάγιο της συνεργασίας του με την Ελένη Τσολάκη απάντησε:

«Με την Ελένη συζητήσαμε, όπως και με πολλούς άλλους, που τελικά δεν θα δείτε φέτος. Δεν ήταν πολύ έτοιμη φωνητικά και ο τραγουδιστής (Ηλίας Βρεττός) που είχαμε συζητήσει για ζευγάρι της είχε ήδη ξεκινήσει πρόβες με άλλη συμμετέχουσα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια