Οι μάγειρες του "Happy Day" διαγνώστηκαν με κορονοϊό.Τι δήλωσαν;

0

Με κορονοϊό και οι μάγειρες της εκπομπής "Happy Day"  Μαρία Μπέη και Δημήτρης Μπέλος. Το ζευγάρι βγήκε μέσω Skype στην πρωινή εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή και μίλησαν για τα συμπτώματα που έχουν. 

«Τώρα το περνάμε ελαφριά, τις προηγούμενες ημέρες εγώ το περνούσα βαριά», δήλωσε η Μαρία Μπέη, προσθέτοντας: «Την προηγούμενη Τρίτη είχαμε κάνει το τεστ, όπως κάνουμε όλοι στην εκπομπή και ήμασταν αρνητικοί. Την Παρασκευή πήγαμε για τα αναγκαία ψώνια. Το Σάββατο το βράδυ και περισσότερο την Κυριακή το πρωί άρχισα να έχω συμπτώματα».

Ωστόσο, αυτό που την αναστάτωσε ήταν το γεγονος πως δεν είχε γεύση, έτσι και έκανε την Δευτέρα το μοριακό τεστ και βρέθηκε θετική στον κορονοϊό.Ο σύντροφος της Δημήτρης Μπέλλος δεν εμφάνισε συμπτώματα την Τρίτη το βράδυ.

«Για μένα τις πρώτες ημέρες τα συμπτώματα ήταν βαριά. Πονούσε όλο μου το σώμα, πονούσε η μέση μου, είχα και τις δύσκολες ημέρες μου, ήμουν μπουκωμένη, πονούσε η μύτη μου μέσα, δεν είχα γεύση», ανέφερε για τα συμπτώματα του ο μάγειρας.

«Αυτό για μένα είναι το πιο τρομακτικό πράγμα, να τρως κάτι και να μην καταλαβαίνεις γεύσει.Έχω μπούκωμα, συνάχι», κατέληξε ο Δημήτρης Μπέλος.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !