EUROVISION: Νέες ανακοινώσεις

0

Νέες ανακοινώσεις υπήρξαν χθες σε σχέση με την διεξαγωγή της Eurovision 2021 που έχει προγραμματιστεί για τις 18 και 20 Μαίου α’ και β΄ημιτελικός και στις 22 του ίδιου μήνα ο Τελικός. Η ακύρωση του προηγούμενου διαγωνισμού λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, οδήγησε την EBU σε μία σειρά αποφάσεων ούτως ώστε να πραγματοποιηθεί κανονικά ο επόμενος διαγωνισμός στο Ρότερνταμ.

Έτσι για να διασφαλιστεί η παρουσία όλων των χωρών στον διαγωνισμό, οι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς κάθε χώρας θα πρέπει να μεριμνήσουν και να δημιουργήσουν μία live-on-tape εμφάνιση πριν την διοργάνωση, δηλαδή να βιντεοσκοπηθεί μία live εμφάνιση της συμμετοχής. Η συγκεκριμένη εμφάνιση θα χρησιμοποιοηθεί σε περίπτωση που ο καλλιτέχνης δεν μπορέσει να ταξιδέψει στην Ολλανδία λόγω των περιοριστικών μέτρων ή στο ενδεχόμενο που βρίσκεται σε καραντίνα στην χώρα του.

Το act θα βιντεοσκοπηθεί σε στούντιο της εκάστοτε χώρας και δεν θα δημοσιευτεί μέχρι τον Μάιο. Φυσικά δεν είναι δυνατό να υπάρξει παρέμβαση στα φωνητικά και σε όλη την εμφάνιση με το που υποβληθεί στην EBU.

Για να είναι δίκαιη η διαδικασία, έχει εγκριθεί και μία σειρα μέτρων. Πριν από την εγγραφή, κάθε χώρα θα είναι σε επαφή με έναν συντονιστή από τον ραδιοτηλεοπτικό φορέα της Ολλανδίας με στόχο να διευθετήσουν όλα τα τεχνικά ζητήματα ενώ η διαδικασία θα διαρκέσει 60 λεπτά και θα επιλεγεί η καλύτερη εμφάνιση από τις τρεις που επιτρέπεται να πραγματοποιηθούν μέσα σε αυτό το διάστημα.

Η κάθε αποστολή θα είναι ελεύθερη να χρησιμοποιήσει τεχνικά στοιχεία που θα είναι διαθέσιμα και στο Ρότερνταμ ενώ προφανές είναι ότι δεν θα υπάρχει κοινό. Επιπλέον η σειρά εμφάνισης των συμμετοχών θα παραμείνει η ίδια, όπως είχε καθοριστεί για την φετινή διοργάνωση που ακυρώθηκε.

Στόχος είναι όλοι οι καλλιτέχνες να είναι παρόντες στο Ahoy Arena της Ολλανδίας αλλά με την συνεχώς μεταβαλλόμενη κατάσταση που επικρατεί λόγω των πολλών κρουσμάτων της πανδημίας, η EBU θέλει να εγγυηθεί στους καλλιτέχνες ότι η εμφάνισή τους θα είναι διαθέσιμη στους εκατομμύρια τηλεθεατές που παρακολουθούν κάθε χρόνο την Eurovision.


ΠΗΓΗ: ZAPPIT.GR


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !