Σοφία Αρβανίτη: «Αντιπαθώ το "σκυλάδικο" γιατί είναι περιορισμένο στιχουργικά»

0

Καλεσμένη στο "The 2Night Show" και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν χθες η Σοφία Αρβανίτη. Η γνωστή τραγουδίστρια σε μια εκ βαθέων συνέντευξη αναφέρθηκε στα στερεότυπα του χώρου καθώς δεν δίστασε να μιλήσει για το προσωπείο της "σκληρής γκόμενάς".

«Ήμουν προβεβλημένη καλλιτέχνις, ήταν και η άνθηση της pop και ήμουν από τα κορίτσια που πρόβαλε η εταιρεία μου. Ξενέρωσα σε κάποια φάση που είχε εδραιώσει τη θέση του το λαϊκό τραγούδι και μια περίοδο που όλες οι pop τραγουδίστριες "κάναμε" πίστα, έπρεπε και να ζήσουμε άλλωστε, όμως αυτό δεν είχε τελειωμό [...] Έχει υπάρξει επιχειρηματίας ότι "αμάν με αυτά τα Καλοκαίρια, τι τα θέλεις;" Εγώ αντιπαθώ το "σκυλάδικο" γιατί είναι περιορισμένο στιχουργικά. Το ρεπερτόριο του συγκεκριμένου είδους που διαχωρίζει τον άντρα και τη γυναίκα, αυτό το θεωρώ διαίρεση, δεν μου αρέσει και στιχουργικά γιατί είναι επαναλαμβανόμενο»,δήλωσε τονίζοντας αν κάτι δεν αγαπά είναι το «κατηγορώ» των συγκεκριμένων τραγουδιών.

«Τώρα που έχω μεγαλώσει, νιώθω αρκετά άνετα για να χρειάζεται να έχω το προσωπείο της σκληρής γκόμενας και να πλασάρω τον εαυτό μου. Αυτό το έκανα πριν 15 ή 25 χρόνια αλλά τώρα δεν έχω λόγο. Γιατί να μην είμαι γλυκιά;»,είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !