Νίκος Κοκλώνης: «Δεν αφήνω ποτέ τίποτα στην τύχη»

0

Στο "Τηλέραμα" μίλησε ο Νίκος Κοκλώνης. Ο παρουσιαστής και παραγωγός αναφέρθηκε στο J2US αλλά και το ενδεχόμενο να επιστρέψει το "Celebrity Travel".

Δεύτερη χρονιά στο τιμόνι του «J2US». Ποια τα συναισθήματα σας;

«Νιώθω υπέροχα! Στο «J2US» γίναμε μια παρέα με τους κριτές, γίναμε μια παρέα και με τους περσινούς παίκτες, και αυτό είναι μια ωραία και ταυτόχρονα μεγάλη πρόκληση για φέτος. Την περσινή σεζόν ανεβάσαμε τον πήχη ψηλά ως παρέα και εύχομαι η συνταγή να είναι τόσο πετυχημένη και ακόμα πιο απολαυστική φέτος. Υπάρχει μια πολύ ωραία επικοινωνία με τους τηλεθεατές, και αυτή τη σεζόν ξεκινήσαμε live, οπότε φαντάζεστε τι έχει να γίνει».

Νιώσατε πιο έτοιμος από ό,τι στην πρώτη σεζόν;

«Νιώθω πλέον μεγάλη οικειότητα με το «J2US». Είναι ένα μέρος της ζωής και της καθημερινότητας μου, γιατί για μένα το «J2US» δεν είναι μόνο η παρουσίαση. Θα έλεγα πως "έτοιμος" είμαι πάντα όταν ξεκινά ένα πρότζεκτ, γιατί δεν αφήνω ποτέ τίποτα στην τύχη. Νιώθω και πιο εξοικειωμένος. Και ακόμα πιο ενθουσιασμένος από πέρυσι. Το «J2US» το φτιάξαμε με την ομάδα μου πολύ καιρό πριν από την πρεμιέρα του, ασχοληθήκαμε και εξακολουθούμε να ασχολούμαστε με κάθε μικρή και μεγάλη λεπτομέρεια: τα σκηνικά, τους διαγωνιζόμενους, τις εκπλήξεις, το πώς θα δέσουν τα ζευγάρια, τα τραγούδια».

Βρήκατε δύσκολα τους διαγωνιζόμενους;

«Το δύσκολο ήταν η τελική επιλογή. Θα μπορούσαμε να έχουμε 30 ζευγάρια και έπρεπε να επιλέξουμε 14. Αυτό ήταν το δύσκολο».

Το «Celebrity travel» θα επιστρέψει στους δέκτες μας;

«Το «Celebrity travel» είναι το πρώτο μου τηλεοπτικό "παιδί" και το λατρεύω. Όμως μέχρι να τελειώσει η πανδημία, δεν θα επιστρέψουμε στα γυρίσματα, γιατί δεν θέλουμε να συμβιβαστούμε με κάτι λιγότερο από αυτό που κάναμε μέχρι τώρα»

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !