Βίκυ Καγιά: «Aκούγαμε τα εξ αμάξης και δεν είχαμε δικαίωμα να αντιδράσουμε»


Στο περιοδικό «7 ΜΕΡΕΣ TV» και τον Γιάννη Βίτσα έδωσε συνέντευξη η Βίκυ Καγιά, η οποία μίλησε για τον ρόλο του κριτή στο «GNTM» αλλά και για τα πρώτα της βήματα στο modeling. 

Μία από τις παίκτριες του παιχνιδιού, η Ίριδα Παπουτσή, είπε ότι δεν έβρισκες ποτέ κάτι θετικό σ’ εκείνη.

Δεν έχει δίκιο… Από την ημέρα που μπήκε στο σπίτι και ξεκίνησαν οι δοκιμασίες, έχασε το φως της. Όταν αναφέρω σε κάποιον παίκτη ή παίκτρια αρνητικά σημεία που θέλω να διορθώσει, το πράττω γιατί με ενδιαφέρει. Την Ίριδα την ανακαλύψαμε με τον Άγγελο Μπράτη σε ένα μπαρ της Θεσσαλονίκης. Εμείς της ζητήσαμε να έρθει στο παιχνίδι. Ήμουν ιδιαιτέρως αυστηρή μαζί της, γιατί την πίστευα. Τώρα, τι ακριβώς έπαθε αυτό το κορίτσι, το οποίο, ενώ μπήκε τόσο δυναμικά στο παιχνίδι, έκανε ξαφνικά μέτριες εμφανίσεις, δεν μπορώ να απαντήσω.

Υπήρξαν αυστηροί απέναντί σου άνθρωποι του modeling κατά τα πρώτα χρόνια της πορείας σου;

Δεν ήταν απλώς αυστηροί, ήταν πολύ σκληροί. Όταν ξεκίνησα στο χώρο του modeling, υπήρχε πολύ μεγάλη σκληρότητα. Τώρα έχουν αλλάξει τα πράγματα. Τα παιδιά έχουν γνώμη. Εμείς τότε ακούγαμε τα εξ αμάξης και δεν είχαμε δικαίωμα να αντιδράσουμε.

Πώς το διαχειρίστηκες;

Με μεγάλη ψυχραιμία. Αντιλήφθηκα από πολύ νωρίς ότι δεν ήταν προσωπικό. Έτσι ήταν η δουλειά. Όσο πιο σύντομα έπαιζες με τους κανόνες της τόσο πιο γρήγορα θα πετύχαινες.

Ήταν εκπληκτικά ώριμη η στάση σου.

Αυτοί είναι οι κανόνες. Όταν πάψεις να προσωποποιείς ό,τι λέγεται, επιτυγχάνεις τους στόχους σου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια