Η Ευρυδίκη και ο Στέλιος Κουδουνάρης στο «Σημείο Συνάντησης»

Χρήστος Παναγούλης
0


Τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου, στις 00:15 το βράδυ, στην ΕΡΤ1, δύο πολύ ενδιαφέρουσες προσωπικότητες του χώρου του θεάματος συνομιλούν, με εμφανές ατού τους, τη μοναδική χημεία! Ο λόγος για την Ευριδίκη και το Στέλιο Κουδουνάρη. Οι δύο τους συζητούν για όλα όσα δε γνωρίζαμε για εκείνους, μοιράζονται μυστικά και δε διστάζουν να κάνουν εξομολογήσεις.

Η Ευριδίκη εξηγεί για πρώτη φορά πως έφτασε στο σημείο να παντρευτεί τρεις φορές στη ζωή της ενώ αρχικά δε μπορούσε καν φανταστεί τον εαυτό της να φτάνει στα σκαλιά της Εκκλησίας. Η αγαπημένη τραγουδίστρια, θυμάται επίσης, άγνωστες ιστορίες γύρω από τις έξι συμμετοχές της στη Eurovision, τα χρόνια που σπούδασε στη Γαλλία, τη μητρότητα και πως τη βίωσε όταν ήταν στο καλύτερο σημείο της καριέρας της, τραγούδια που γράφτηκαν για εκείνη αλλά τελικά δεν τα ερμήνευσε και αποκαλύπτει τα όνειρά της για το μέλλον.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης, από τη δική του πλευρά, μιλάει για την καρμική του σχέση με τη μόδα, αφού όσο θυμάται τον εαυτό του ζούσε μέσα στα υφάσματα. Μιλάει για τις δυσκολίες που συνάντησε στα πρώτα του επαγγελματικά βήματα, την εμπειρία του να είναι κριτής σε τηλεοπτική εκπομπή και τι τον έκανε να πει το ναι σε αυτή την επαγγελματική πρόταση. Μάλιστα, σε μια στιγμή απολογισμού, παραδέχεται ότι είχε «άγνοια κινδύνου» όταν αποφάσισε να ασχοληθεί με την τηλεόραση. Επίσης, μιλάει για τη σχέση του με τα social media και πώς αντιδρά στα κακοπροαίρετα σχόλια, το ενδεχόμενο να γίνει πατέρας, ενώ αποκαλύπτει το επόμενο επαγγελματικό του βήμα που θα συζητηθεί.

Σε αυτό το «Σημείο Συνάντησης» η θετική ενέργεια μεταξύ δύο ανθρώπων που εκτιμούν ο ένας τον άλλον αποτυπώνεται στον απόλυτο βαθμό. Μια συζήτηση που σε ταξιδεύει μέσα από ιστορίες που στο άκουσμα τους χαμογελάς και εμπνέεσαι. Όλα αυτά, τη Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου, στις 00:15, στην ΕΡΤ1.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !