Ο Αλέξης Γιωργούλης στον Κώστα Τσουρό: «Να παραιτηθείς...»

1

Έντονο ήταν χθες το κλίμα στην εκπομπή
“Καλύτερα Δε Γίνεται”. Ο ηθοποιός και ευρωβουλευτής Αλέξης Γεωργούλης,βρέθηκε καλεσμένος στην Ναταλία Γερμανού .

Ο Αλέξης Γεωργούλης, αναφέρθηκε στην πρόσφατη δήλωση του για την αμοιβή που λαμβάνει ως ευρωβουλευτής με το κλίμα να φουντώνει ανάμεσα στον ίδιο και τον δημοσιογράφο Κώστα Τσούρο.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν ασχολούμαι με την πολιτική. Ασχολούμαι με τον Πολιτισμό μέσα στην πολιτική. Εκεί είναι το μεγάλο όνειρο που θέλω να εκπληρώσω, εκεί είναι η ενέργεια που θέλω να δώσω. Δεν το έχω μετανιώσει. Δεν ξέρω πώς να περιγράψω την πολιτική, χρειάζομαι ακόμη περισσότερα στοιχεία. Δεν είναι αυτό που θα περίμενα να δω… Τον Πολιτισμό από αυτό το πόστο τον βοηθώ πολύ, αλλά δεν φαίνεται ακόμη. Θέλω να κάνω κάποια έργα και να προσπαθήσω να τα ολοκληρώσω. Μπερδεύουμε τον πολιτικό με τον celebrity. Celebrity γίνεσαι με βάση αυτά που έχεις κάνει. Δεν είναι επάγγελμα ο celebrity. Εγώ δεν το έχω κάνει επάγγελμα…Χρεώνω στον εαυτό μου τη διορατικότητα που έπρεπε να έχω στις κακοτοπιές. Αν τα βάλεις στη σειρά και πεις τι έχω κάνει και τι έχει βγει στον αέρα, θα δεις πως ό,τι κι αν κάνεις κάτι θα πούνε», είπε ο Αλέξης Γεωργούλης.

«Αν σχολιάσουμε την τελευταία σου δήλωση με τα 25.000 και…» ξεκίνησε να λέει τότε ο Κώστας Τσουρός με τον Αλέξη Γεωργούλη να του απαντά: «Ποια ήταν η τελευταία μου δήλωση ξέρεις;»,ρώτησε ο Αλέξης των Κώστα Τσουρό.

Κώστας Τσουρός: «Ότι ο μισθός σου είναι 25.000»

Αλέξης Γεωργούλης:  «Δεν είχα πει αυτό»

Κώστας Τσουρός: «Μα αυτό είχες πει επί λέξη».

Αλέξης Γεωργούλης:  «Δεν είπα αυτό».

Κώστας Τσουρός: «Μα αυτό ακούσαμε εμείς».

Αλέξης Γεωργούλης: «Είδες τι γίνεται; Δεν άκουσες τι είπα στην επόμενη εκπομπή. Άκουσες μόνη τη μία».

Κώστας Τσουρός: «Όχι άκουσα και την επόμενη που είπες ότι έγινε μοντάζ. Εγώ ξανάκουσα το απόσπασμα που έπαιξε η άλλη εκπομπή».

Αλέξης Γεωργούλης: «Αυτό που έδειξα εγώ; Το απόσπασμα που πραγματικά έγινε. Το απόσπασμα στην Καινούργιου; Έλεγα ότι τα 25.000 αντιστοιχούν στα έξοδα του γραφείου».

Κώστας Τσουρός: «Δεν το είπες αυτό».

Αλέξης Γεωργούλης: «Πάμε στοίχημα; Τι θα χάσεις; Να χάσεις τη δουλειά σου, να παραιτηθείς. Δεν σε προσβάλλω. Πάμε στοίχημα τις δουλειές μας».

Να κατευνάσει τα πνεύματα προσπάθησε η Ναταλία Γερμανού με σκοπό να μην πάρει περαιτέρω έκταση η συζήτηση στον αέρα της εκπομπής.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !