Οι λεπτομέρειες για τη νέα εκπομπή της Αντελίνας Βαρθακούρη στον ΣΚΑΪ

 


Δεν πρόλαβε να φύγει καλά καλά από τον ALPHA και η Αντελίνα Βαρθακούρη βρήκε και νέα τηλεοπτική στέγη. Σύμφωνα με πληροφορίες του tinasmess.gr και της Τίνας Μεσσαροπούλου, η Αντελίνα υπέγραψε πριν από λίγο με τον ΣΚΑΪ για μεσημεριανή ζωντανή εκπομπή το Σαββατοκύριακο και αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις.

Μάλιστα, το πιθανότερο σενάριο είναι ότι δεν θα είναι και μόνη της αλλά παρέα με τον σύζυγό της, Χάρη Βαρθακούρη, ο οποίος ανήκει στο δυναμικό του σταθμού ως παρουσιαστής του Big Brother. Αυτό μάλιστα είναι αυτό που πάντα ήθελε να κάνει στην τηλεόραση η παρουσιάστρια πλέον Αντελίνα αλλά στον ALPHA δεν υπήρχε κάτι ανάλογο διαθέσιμο.

Η εκπομπή, όπως λένε οι πληροφορίες μου, θα βγει στον αέρα από τον Ιανουάριο και το πιθανότερο είναι να τοποθετηθεί στην μεσημεριανή ζώνη εκεί που τώρα παίζεται το My style rocks και το οποίο ολοκληρώνεται στις 20 Δεκεμβρίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι o Χάρης πέρα από παρουσιαστής του Big Brother έχει συμφωνήσει με το κανάλι του Νέου Φαλήρου και στα στελέχη της ψυχαγωγίας να συμμετάσχει και στο Masqued Singer αυτή τη φορά από τη θέση της κριτικής επιτροπής καθώς το τάλεντ σόου, που σκίζει όπου κι αν προβάλλεται, θα παρουσιάσει ο Σάκης Ρουβάς.Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια