Τι είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για το τέλος της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη

Για το άδοξο τέλος της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη και για τα όσα ανέφερε στην εκπομπή της η Ναταλία Γερμανού,μίλησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή σήμερα στο  «Happy Day».

«Επειδή χθες άκουσα και διάβασα στα σάιτς, ότι είπε η Ναταλία Γερμανού ότι εγώ θα μιλήσω για την Ελεονώρα Μελέτη και με έπαιρναν και από τον σταθμό να δουν τι και πως. Δε σκοπεύω να πω κάτι και δεν έχω να πω και κάτι. Γιατί όταν κάτι συμβαίνει στον σταθμό σου, δε μπορείς και λόγω κομψότητας και λόγω επαγγελματισμού να συζητήσεις. Δε ξέρω το παρασκήνιο, δε ξέρω τις λεπτομέρειες, δε με αφορά το ζήτημα.

Και όταν παίζει ένα τηλεοπτικό θέμα, αν θες να το παίξεις σωστά, πρέπει να έχεις όλες τις πλευρές. Εγώ επειδή εργάζομαι εδώ, δε μπορώ να υποστηρίξω όλες τις πλευρές. Οπότε φυσικά δεν έχω και δε θα πω και τίποτα. Εύχομαι να είναι όλα για καλό των εμπλεκομένων και από εκεί και πέρα όταν κάποιος θέλει να μιλήσει να πει κάτι θα το πει. Σίγουρα δε θα είμαι εγώ αυτή» είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή, χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια