Ρένια Λουιζίδου: «Είναι μια δουλειά που κινείται σε ασύλληπτες ταχύτητες»

0

Καλεσμένη στο "The 2Night Show" ήταν χθες το βράδυ η Ρένια Λουιζίδου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τα επαγγελματικά της, ενώ αναφέρθηκε σε παλιότερες τηλεοπτικές της επιτυχίες.

«Σε διάφορες περιόδους αισθάνομαι κατά καιρούς, ότι θα ήθελα λίγο λιγότερο. Τα τελευταία χρόνια ένας πολύ σοβαρός παράγοντας ήταν η οικονομική κρίση, τα προηγούμενα χρόνια ήταν υποθέτω ένας φόβος ότι μπορεί να μην μπορέσεις να επανέλθεις. Είναι μια δουλειά που κινείται σε ασύλληπτες ταχύτητες, βγαίνουν συνέχεια καινούργιοι άνθρωποι, δεν νιώθω κανέναν τρομερό ανταγωνισμό να με πιέζει, αλλά αν λείψεις ένα μεγάλο χρονικό διάστημα μπορεί να μην μπορέσεις να επανέλθεις» δήλωσε η Ρένια Λουιζίδου για τα επαγγελματικά της, τονίζοντας πως δεν ένιωσε ποτέ σταρ.

Για τα επαγγελματικά της δήλωσε:
«Μας το είχαν προτείνει, όμως ευτυχώς εγώ δεν έφτασα στο να το διαπραγματευτούμε γιατί εκείνη την περίοδο έκανα το "Σόι", οπότε δεν μπορούσα εκ των πραγμάτων. Εγώ δεν το έβρισκα έτσι κι αλλιώς καλή ιδέα. Δεν το έβρισκα γιατί αυτό το σίριαλ ήταν παράγωγο μιας συγκεκριμένης εκπομπής, δεν ξέρω πόσο γελάμε σήμερα με έναν τύπο που "φεσώνει" όλο τον κόσμο. Τώρα που έχουμε "φεσωθεί" πια όλοι τόσο πολύ, μπορεί να μην είναι αστεία πια μια τέτοια προσωπικότητα. Επίσης αισθάνθηκα ότι έχουμε λίγο μεγαλώσει για να το κάνουμε αυτό, άλλο τότε που ήμασταν μπουμπούκια να με κυνηγάει και να με ζηλεύει θανάσιμα και άλλο τώρα μεγάλοι άνθρωποι, μην είμαστε και γραφικοί» σχολίασε.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !