Κώστας Χαρδαβέλας: «Η Αγγελική Νικολούλη κάνει πολύ καλύτερα την εκπομπή απ' ότι την έκανα εγώ τότε»

0

Στο «Πρωινό» μίλησε ο δημοσιογράφος Κώστας Χαρδαβέλας και μίλησε για όλα,την Αγγελική Νικολούλη για το αν τελείωσε για εκείνον η δημοσιογραφία καθώς αναφέρθηκε και στην μάχη του με τον καρκίνο.

«Η Αγγελική ήταν ρεπόρτερ μου, κάποια στιγμή συγκρουστήκαμε, έφυγε και την είδα μετά από έναν μήνα να κάνει την ίδια εκπομπή στον ΣΚΑΪ. Τρελάθηκα! Αρχίσαμε τότε έναν καυγά, αλλά τώρα είμαστε πολύ αγαπημένοι φίλοι. Η Αγγελικούλα μου, που το λέω και το ξαναλέω, κάνει πολύ καλύτερα την εκπομπή τώρα απ' ότι την έκανα εγώ τότε»

Αν έχει ολοκληρώσει την καριέρα του στη δημοσιογραφία είπε: «Ακόμη έχω να πω και να δώσω πράγματα στην τηλεόραση και όλο αυτό που κάνω για μένα είναι ζωή. Στην κριτική που έχω κάνει (σε εμένα) έχω παραδεχθεί πως έχω κάνει "κίτρινα" πράγματα στην τηλεόραση. Μετανιώνω τώρα. Το '92-'93 έκανα μια εκπομπή στο MEGA με τίτλο "60' χωρίς μοντάζ". Εκεί ορισμένες φορές έκανα "κίτρινη" δημοσιογραφία».

Όσον αφορά την περιπέτεια υγείας του με τον καρκίνο,δήλωσε πως τα νούμερα τηλεθέασης και το άγχος ήταν αυτά που του το δημιούργησαν :«Ήθελα να αποδείξω στον καρκίνο ότι δεν θα με "φάει" αυτός, αλλά εγώ. Έκανα τις χημειοθεραπείες και μετά έκανα εκπομπή στο Alter, αλλά νομίζω πως αυτό με βοήθησε πολύ να νικήσω τελικά τον καρκίνο. Οι γιατροί τότε μου έλεγαν ότι είμαι τρελός» δήλωσε ο γνωστός δημοσιογράφος.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !