Τάκης Χατζής για τα κακόβουλα σχόλια : «Δεν απολογούμαι»

Απαντά για άλλη μια φορά ο Τάκης Χατζής μέσα από το "Happy Day" στα επικριτικά σχόλια που δέχθηκε για τις ερωτήσεις που έκανε την περασμένη εβδομάδα στον Γιάννη Τσιμτσιλή.

Με αφορμή την αποψινή συνέντευξη του Γιώργου Αγγελόπουλου και του Έκτορα Μποτρίνι,ο γνωστός δημοσιογράφος τόνισε:

«Ένας δημοσιογράφος κάνει μια συνέντευξη. Η συνέντευξη μπορεί να γίνει με οποιονδήποτε. Εγώ απέναντι μου βλέπω έναν άνθρωπο που δρα. Ενεργεί μέσα στην κοινωνία. Ο Αγγελόπουλος έχει δράσει μέσα στην κοινωνία. Ο Αγγελόπουλος ήρθε μόνος του.

Θέλω να πω το εξής. Όταν παίρνεις μια συνέντευξη σαν επαγγελματίας δημοσιογράφος, σημασία έχει να τον ρωτήσεις πράγματα που και εσύ δεν ξέρεις και που θέλουν να ρωτήσουν και οι άλλοι. Δεν είναι θέμα αν αυτός δραστηριοποιείται στο τραγούδι, ή στη λογοτεχνία.

Δεν είναι θέμα το αν δίνω απάντηση. Δεν απολογούμαι. Εγώ απλώς λέω τι σημαίνει ένας δημοσιογράφος που παίρνει μια συνέντευξη».

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Unknown είπε…
Είναι απλό. Οι συνεντεύξεις με πολιτικούς δεν φέρνουν τηλεθέαση τις βραδινές ώρες, που οι συνταξιούχοι κοιμούνται. Άρα Χατζηνικολάου, Χατζής, και λοιποί "σοβαροί" δημοσιογράφοι θέλουν μεν βραδινή εκπομπή για το prestige τους αλλά για να παίρνουν συνεντεύξεις από πρόσωπα του καλλιτεχνικού χώρου (βλέπε Σκορδά, Γλυκερία, Σκιαδαρέση - Μάλφα, Τσιμιτσέλη, Αγγελόπουλο, κλπ) μπας και τσιμπήσουν κανένα τηλεθεατή και ανακυκλωθούν τις επόμενες μέρες στα πάνελ.