Ιωάννα Πηλιχού: «Δεν είναι εύκολο να είσαι με όλους καλά…»

Χρήστος Παναγούλης
0


Στο περιοδικό «Τηλέραμα» παραχώρησε συνέντευξη η Ιωάννα Πηλιχού, η οποία πρωταγωνιστεί στην κωμική σειρά της ΕΡΤ «Τούρτα της μαμάς». Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην συνεργασία της με το συγγραφικό δίδυμο Ρήγα-αποστόλου, ενώ αποκάλυψε ότι έχει περάσει δύσκολα σε παλαιότερες συνεργασίες της. 

Σας βοήθησε να πείτε «ναι» στον ρόλο και το γεγονός ότι σενάριο και σκηνοθεσία υπογράφονται από τους Ρήγα – Αποστόλου;

«Δεν είχαμε ξανασυνεργαστεί, αλλά σαφέστατα είναι δύο άνθρωποι που έχουν γράψει μεγάλη ιστορία. Έχουν δημιουργήσει απίστευτα πράγματα! Σίγουρα λοιπόν άκουσα τα ονόματά τους με πολύ μεγάλη χαρά. Και αυτό που έχουν γράψει όμως διαθέτει από μόνο του μεγάλη αξία και ποιότητα, όπως και το γεγονός ότι η ΕΡΤ έχει δημιουργήσει δουλειές με καλούς ηθοποιούς και ωραία σενάρια. Οπότε είχα στα χέρια μου ένα σπουδαίο “πακέτο”, που με έκανε να θέλω να είμαι μέρος της δουλειάς. Και επαληθεύτηκα, γιατί, εκτός των άλλων, μεταξύ μας έχουμε ένα πολύ ωραίο κλίμα. Είναι για μένα πολύ σημαντικό να πηγαίνεις στη δουλειά, να βλέπεις τον άλλον και να χαίρεσαι και να μη νιώθεις ότι μπορεί να υποσκάψει τη δουλειά σου».

Άρα υπάρχουν δουλειές όπου περάσατε άσχημα…

«Σε όλες τις δουλειές συμβαίνει αυτό, όχι μόνο στη δική μας, απλώς σε εμάς γίνεται πολύ έντονο. Καθώς αυτό που κάνεις ως επάγγελμα έχει να κάνει με την ψυχή σου, είναι πολύ σημαντικό να έχεις ωραία συνεργασία με τον άλλον και να θες να δώσεις και να πάρεις. Σαφέστατα λοιπόν έχει τύχει και σε μένα να μην έχω περάσει καλά αλλού, αυτό ακριβώς όμως με κάνει να εκτιμώ τις φορές που έχω καλή συνεργασία και επικοινωνία και νιώθω άνετα και φυσικά, όπως εδώ στην “Τούρτα”. Δεν είναι εύκολο να είσαι με όλους καλά…»

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !