Βίκυ Σταυροπούλου:«Θεωρούν ότι η Δανάη μπήκε εκεί με μέσον… Αυτά είναι τόσο αστεία»

Η ηθοποιός και κριτής του J2US ,Βίκυ Σταυροπούλου μίλησε στο «Έλα, Χαμογέλα» και μεταξύ άλλων η συζήτηση πήγε στην κόρη της,Δανάη Μπάρκα η οποία πλέον κατέχει χρέη παρουσιάστριας στην πρωινή ζώνη του MEGA.

Η γνωστή ηθοποιός πήρε θέση στα επικριτικά σχόλια που δέχεται η κόρη της για το νέο της επαγγελματικό βήμα.

«Χάρηκα πολύ που εμπιστευτήκαν στη Δανάη την πρωινή ζώνη. Έμαθα ότι υπάρχουν sites που μπαίνει αυτός ο ίδιος που τα έχει και γράφει από κάτω κακά σχόλια, για να γίνεται θέμα και να μπαίνουν να απαντάνε. Είναι ανώφελο να κάθομαι να απαντάω. Νομίζω κρίση έχουν, όσοι δεν έχουν δράση, οπότε ας μείνουν στην αδράνειά τους και ας βράζουν όλοι στο ζουμί τους.

Εγώ και για ένα φίλο μου να πούνε κακό, στενοχωριέμαι πάρα πολύ. Πόσο μάλλον για το παιδί μου. Κάνω αυτή τη δουλειά χρόνια. Λες άστον τρελό στην τρέλα του. Ας μείνει ο κάθε άνθρωπος στη μιζέρια του και στο να αναλώνεται κατηγορώντας τους άλλους. Ας μείνουν όλοι αυτοί που θέλανε πάντα να είναι πρώτοι, αλλά για κάποιο λόγο δεν ήταν, μάλλον γιατί δεν το άξιζαν… Να θεωρούν ότι η Δανάη μπήκε εκεί με μέσον… Αυτά είναι τόσο αστεία.

Ότι ένα ολόκληρο κανάλι, ένας διευθυντής τέτοιου κύρους σαν τον Μπούτο, θα έβαζε έναν άνθρωπο επειδή έχει βίσμα; Στην ελεύθερη αγορά το 2020; Είναι αστεία αυτά τα πράγματα.

Εγώ με όποια έκβαση κι αν πάρουν τα πράγματα είμαι πολύ περήφανη για τη Δανάη. Γιατί θεωρώ πως βρέθηκε με σκάφη στον Ωκεανό και αντί να πνιγεί, κολυμπάει, παλεύει για αυτό που θέλει και δε χάνει τη ψυχραιμία της και την προσήλωσή της στη δουλειά» εξήγησε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια