Σίσσυ Χρηστίδου: «Ειλικρινά με θυμώνει πολύ… Έχουμε όλοι κουραστεί»

Σε καθολικό lockdown βρίσκεται από σήμερα  τα ξημερώματα όλη η Ελλάδα. Όπως ήταν λογικό, η αλλαγή αυτή των δεδομένων σχολιάστηκε και στην πρωινή εκπομπή του OPEN," Έλα Χαμόγελα".

Η παρουσιάστρια της εκπομπής,ΣίσσυΧρηστίδου ξέσπασε όταν δημοσιογράφος της εκπομπής ο οποίος βγήκε μέσω Skype από την Θεσσαλονίκη και  αναφέρθηκε στα πρόστιμα που επιβλήθηκαν σε διάφορους πολίτες

«Μα σε μία πόλη ρε παιδιά, στη Θεσσαλονίκη μας, που αυτή τη στιγμή είναι βόμβα μετάδοσης, πώς γίνεται να αποφασίζουμε να κάνουμε μία συγκέντρωση ό,τι κι αν θέλουμε να διαδηλώσουμε, όταν έχουμε 18 κρεβάτια που περισσεύουν και αυτή τη στιγμή μπορούν να καλυφθούν. Δηλαδή ακόμα κι αν δεν πιστεύεις, παίρνεις το ρίσκο και πας και κατεβαίνεις και είστε όλοι μαζί εκεί.

Δεν καταλαβαίνω… Ειλικρινά με θυμώνει πολύ… Έχουμε όλοι κουραστεί, αλλά αυτή είναι η λύση; Είναι μονόδρομος. Από την αρχή μας είχαν πει ότι αν φτάσουμε σε αυτό το σημείο είναι επειδή το σύστημα υγείας δεν μπορεί να αντέξει άλλα κρούσματα. Δεν υπάρχει άλλη λύση! Τι να κάνουμε παιδιά;» δήλωσε μεταξύ άλλων η Σίσσυ Χρηστίδου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια