Βάνα Μπάρμπα: «Συζητώ να κάνω εβδομαδιαία εκπομπή»

Για όλους και για όλα μίλησε στην εκπομπή "Έλα Χαμόγελα" και την Μαίρη Αργυριάδου ,η Βάνα Μπάρμπα. Για άλλη μια φορά κατακεραυνώνει το "The Bachelor". Παράλληλα, αναφέρθηκε πως θα ήθελε να κάνει μια εβδομαδιαία εκπομπή στην τηλεόραση.

Για το θέατρο και το lockdown, είπε: «Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η πίστη και η τέχνη βοηθούν τον άνθρωπο σε δύσκολες στιγμές... Θα έπρεπε κάπως να τα βρουν σε σχέση με τα θέατρα. Το θέατρο στην καραντίνα θα μπορούσε να μας βοηθήσει.»

«Θα ήθελα να μπω μέσα στο Bachelor και να τα σπάσω όλα. Μειώνει τη γυναίκα, είναι ένα άχρηστο reality.Το Big Brother, δεν το βλέπω, είναι παλιό concept και δεν μου λεέι τίποτα… Το just the two of us είναι πολύ ωραίο… Ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα έπρεπε να έχει εκπομπή μόνος του, οι μύθοι οφείλουν να μπαίνουν διαφορετικά στο ‘παιχνίδι’. Του Ανδρέα δεν του αξίζει η θέση του κριτή»,είπε για τα reality της τηλεόρασης.

«Ετοιμάζω ένα καταπληκτικό ελληνικό έργο, που θα είναι η τελευταία μου παράσταση»,είπε αρχικά και αποκάλυψε πως θέλει να κάνει ξανά τηλεόραση: «Συζητώ να κάνω εβδομαδιαία εκπομπή. Θα λέγεται ‘μια γέφυρα αγάπης’. Στόχος μου είναι μία εκπομπή κοινωνικού περιεχομένου»,κατέληξε η Βάνα Μπάρμπα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια