Συγκλονίζει η Μέγκι Ντρίο - «Μου έδινε σφαλιάρες, με κλείδωνε μέσα στο σπίτι»

Χρήστος Παναγούλης
0

Στην εφημερίδα «On time» και την Σάσα Σταμάτη μίλησε η Μέγκι Ντρίο, η οποία αναφέρθηκε στην βία που είχε δεχτεί από πρώην σύντροφό της. Μάλιστα, το μοντέλο προέτρεψε όσες γυναίκες πέφτουν θύματα κακοποίησης να μην φοβούνται και να μιλάνε για αυτό στην οικογένεια τους. 

«Έχω βιώσει ψυχολογική βία. Υπήρξα σε μια σχέση που ήταν τόσο προβληματική, που ο σύντροφός μου, για να κρατήσει τη σχέση ζωντανή και για να είμαι μαζί του παρόλο που είχαμε προβλήματα, με κλείδωνε μέσα στο σπίτι για να μην φεύγω και να συζητάμε για μια σχέση τελειωμένη. Μάλιστα, κάποια στιγμή η ψυχολογική βία έφτασε στη σωματική βία και μου έδινε σφαλιάρες.

Τρόμαξα να χωρίσω γιατί δεν είναι εύκολες καταστάσεις. Ήμουν μόλις 19 ετών κι εκείνος 30 και δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ, φοβόμουν και είχε πιο πολλή δύναμη από μένα. Εγώ ήμουν ένα κοριτσάκι. Δεν ήξερα. Η συμβουλή μου στις γυναίκες που δέχονται οποιαδήποτε μορφής βία είναι να μην φοβούνται και να έχουν δίπλα τους την οικογένειά τους. Εγώ είχα τη μητέρα μου που με έστειλε Ιταλία ένα μήνα για να ξεμπλέξω από τον τρελό, γιατί ήμουν κολλημένη μαζί του τότε. Δεν καταλάβαινα τι μου γινόταν», είπε η Μέγκι Ντρίο.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !