Εκτός «Ευτυχείτε» ο Νίκος Γεωργιάδης


Εκτός OPEN και “Ευτυχείτε” βρίσκεται από Δευτέρα ο Νίκος Γεωργιάδης. Ο Διευθυντής του περιοδικού ΟΚ που από την αρχή της φετινής σεζόν βρισκόταν στο πάνελ της Κατερίνας Καινούργιου δεν συνεργάζεται πλέον με την εκπομπή και από τις 9 Νοεμβρίου δεν θα βρίσκεται πλέον μαζί με την πρωινή παρέα.

Το γεγονός επιβεβαίωσε και ο ίδιος χωρίς φυσικά να διευκρινήσει τους λόγους της αποχώρησής του. Ο ίδιος δηλώνει ότι ήταν δική του απόφαση. Είχε ζητήσει να φύγει από την Δευτέρα και χθες υπέβαλλε επίσημα την παραίτησή του που έγινε αποδεκτή.

Πληροφορίες, μάλιστα, θέλουν να έχει δημιουργηθεί ρίξη ανάμεσα στον ίδιο, την Κατερίνα Καινούργιου και τον Θέμη Μάλλη, γεγονός που τον ώθησε στην παραίτηση καθώς οι σχέσεις ήταν τέτοιες που η συνεργασία αυτή δεν μπορούσε να συνεχιστεί. Το παράδοξο πάντως είναι ότι ο δημοσιογράφος συνεχίζει να ανήκει κανονικά στο δυναμικό της εταιρείας παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη «Barking Well Media» που έχει τη συμπαραγωγή με το OPEN της συγκεκριμένης εκπομπής μαζί με άλλες εκπομπές του σταθμού.

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Νίκος Γεωργιάδης χαλάει τη σχέση του με την Κατερίνα Καινούργιου με την οποία στο παρελθόν έχουν υπάρξει κολλητοί φίλοι σύμφωνα με τα λεγόμενά τους. Το 2017 μια συνέντευξη και ένα χτύπημα στο εξώφυλλο του περιοδικού ΟΚ προκάλεσε το δημόσιο ξέσπασμα της παρουσιάστριας και αμέσως μετά την απάντηση του Διευθυντή του περιοδικού για να υπερασπιστεί την δουλειά των συναδέλφων του.

Όσο για το ποιος θα πάρει τη θέση του, ακόμα αναζητείται αν και έχουν γίνει κρούσεις από τον Θέμη Μάλλη σε ορισμένους δημοσιογράφους.

Πηγή: tinasmess

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια