Η απάντηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή στα λεγόμενα της Ναταλίας Γερμανού

H κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» και η Έλενα Πολυκάρπου,συνάντησαν την Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η παρουσιάστρια του "Happy Day" ρωτήθηκε για το αν την πείραξε το σχόλιο της Ναταλίας Γερμανού που είπε πως, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θα πει περισσότερα για το θέμα με το "διαζύγιο" της Ελεονώρας Μελέτη με τον ALPHA στην εκπομπή της.

«Δεν ενοχλήθηκα καθόλου με τη Ναταλία την οποία εκτιμώ ιδιαίτερα και συνεργάζομαι άψογα όλα τα χρόνια. Απλά, δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να περιμένει κάποιος ότι έχω κάτι να πω».δήλωσε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Όταν συμβαίνει κάτι στο κανάλι μας το ανακοινώνουμε αν μας έρθει ένα σχετικό δελτίο τύπου ή μας ζητηθεί. Είμαι άνθρωπος πολύ ειλικρινής. Αν είναι να παίξω ένα τηλεοπτικό θέμα θα πρέπει να μπορώ να το παίξω σωστά, έχοντας όλες της πλευρές και σχολιάζοντας το παρασκήνιο.Όταν κάτι συμβαίνει στο κανάλι σου λόγω επαγγελματισμού και κομψότητας δεν μπορείς να το κάνεις αυτό, οπότε καλό είναι να απέχεις. Αυτό είπα, αυτό ξεκαθάρισα, καμία ενόχληση»,πρόσθεσε.

Επίσης,μίλησε για το ενδεχόμενο να αλλάξει τηλεοπτική ζώνη.«Το αγαπώ το πρωινό ξύπνημα».Για το "The Bachelor" είπε. «To Bachelor το βλέπω. Γελάω με τα κορίτσια που φτάνουν σε καταστάσεις τρελές για τα μάτια του Παναγιώτη»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια