«Επί "Δύο Ξένους" έφαγα πολύ ξύλο από τους δημοσιογράφους»

0

Στον καναπέ του DOT βρέθηκε σήμερα η Εβελίνα Παπούλια. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την σχέση της με τον χρόνο,το Ραδιόφωνο αλλα και την εποχή των «Δύο Ξένων»

«Είμαι άνετη με την εμφάνισή μου, δεν ζορίζομαι. Με φροντίζω, δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα αφεθώ έτσι χύμα, το παλεύω», ενώ με αφορμή τον ρόλο της ραδιοφωνικής παραγωγού που απολαμβάνει τον τελευταίο καιρό, η ίδια παραδέχθηκε πως στο ραδιόφωνο είναι ο εαυτός της, σε αντίθεση με την τηλεόραση που αισθάνεται πιο φοβισμένη.

«Είναι αντανακλαστικό αλλά δεν φοβάμαι να εκτεθώ. Είμαι λάτρης του λάθους και λάτρης του να σου πω ότι δεν το ξέρω αυτό, δεν έχω τέτοια θέματα. Φοβάμαι την ερώτηση του άλλου, εκεί μπλοκάρω λίγο. Φοβάμαι μην τα πάρω και μη θυμώσω με αυτό που θα ακούσω. Είναι πολλοί δημοσιογράφοι που πιέζουν και όταν αρχίζουν να με πιέζουν αρχίζω και τσιτώνω, είναι ο τρόμος που μου βγαίνει. Το να εκνευριστούμε είναι σαν άμυνα του οργανισμού, γιατί κάποιος έχει ξεπεράσει τα όρια. Έχω μια άμυνα» δήλωσε, ενώ εξήγησε πως αυτό ίσως να οφείλεται στον «πόλεμο» που δέχθηκε την περίοδο των «Δύο Ξένων». «Επί "Δύο Ξένους" έφαγα πολύ ξύλο από τους δημοσιογράφους. Από εκεί που σε λάτρευαν σε διέλυαν και όλο αυτό ήταν πολύ παρεμβατικό. Τώρα μπορεί να σε πάρει κάποιος και να σου ζητήσει "συγγνώμη", τότε το θεωρούσαν δεδομένο ότι σου κάνουμε και χάρη! Τώρα υπάρχει μεγαλύτερη ευγένεια» σχολίασε μεταξύ άλλων.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !