Θεοδώρα Ρασέλ: «Χάρηκε όλο το σπίτι που έφυγα»


Στη «Φωλιά των Κου Κου» βρέθηκε σήμερα η Θεοδώρα Ρασέλ, η οποία χθες το βράδυ αποχώρησε από το GNTM. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μοντέλων απάντησε για όλα όσα έλεγε μέσα στο σπίτι, τονίζοντας ότι δεν έχει μετανιώσει για τίποτα, ενώ παράλληλα ξεκαθάρισε πως με τον Έντουαρντ είναι μόνο φίλοι.

«Όταν τελείωσε η φωτογράφιση και άκουσα τα σχόλια, κατάλαβα ότι θα φύγω. Χάρηκε όλο το σπίτι που έφυγα. Δεν με πείραξε που γελούσαν ούτε κι αυτά που έλεγαν, τους δικαιολογώ. Τον Παναγιώτη τον συμπαθούσα πολύ στην αρχή, δεν ξέρω γιατί μετά το γύρισε μαζί μου. Δεν έχει γίνει κάτι συγκεκριμένο. Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα μέσα στο παιχνίδι.

Το μόνο πράγμα που δεν θα έκανα αν δεν ήμουν μέσα σε ένα ριάλιτι είναι ότι πολλά πράγματα που έλεγα δεν θα τα έλεγα με αυτόν τον τρόπο γιατί όταν είμαστε στην πραγματική ζωή τα φιλτράρουμε πιο πολύ. Δεν μετανιώνω γιατί εγώ πάντα λέω την άποψή μου, είμαι αυτή που είμαι, δεν γίνεται να αρέσουμε σε όλους και το σέβομαι. Αλλά αυτά που έλεγα τα έλεγα και μπροστά στα παιδιά, δεν υποκρίθηκα ποτέ.

Με τον Έντουαρντ είχαμε έρθει πολύ κοντά στο σπίτι σαν φίλοι, συζητούσαμε τα προσωπικά μας θέματα και γι’ αυτό δεθήκαμε. Του έχω ιδιαίτερη αδυναμία, τον θεωρώ κούκλο και μοντελάρα. Με τον Έντουαρντ είμαστε μόνο φίλοι», τόνισε η Ρασέλ.
Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια