Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: «Εύχομαι να έρθει το εμβόλιο για τον κορονοϊό. Θα το κάνω»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος»,ήταν χθες το βράδυ ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος.Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στον Θοδωρή Βαμβακάρη και τον Τάκη Γιαννούτσο για τον κορονοϊό και τους αρνητές του καθώς και για το αν θα έκανε ο ίδιος το εμβόλιο κατά του ιού.

«Έχω μία τύχη να μην έχω social media και έτσι μου σκάνε πολύ φιλτραρισμένα τα πράγματα. Το διασκεδάζω λίγο. Νομίζω ότι αυτή μας η αντίδραση είναι ενιαία και προς όλα τα πράγματα. Δεν εκπλήσσομαι» είπε ο ηθοποιός για τους αρνητές του κορονοϊού.

«Πιστεύω ότι είναι σοβαρό το θέμα του κορονοϊού. Πολύ σοβαρό το θέμα. Εύχομαι να έρθει το εμβόλιο. Θα το κάνω. Το να αρχίσουμε να αμφιβάλλουμε για όλα και να κατασκευάζουμε θεωρίες συνωμοσίας για όλα είναι πρόβλημα. Έλεγε ένας γιατρός που τον ρώτησαν πολύ σοβαρός για το ποιο θεωρεί πως είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα της ιατρικής τα τελευταία χρόνια. Είπε “τα εμβόλια. Αν σας πω στατιστικά πόσες ζωές έχουν σώσει τα εμβόλια και πόσες ζωές έχουν σώσει όλες οι θεραπείες και οι τεράστιες εκρήξεις της ιατρικής μαζί, θα σας φύγει το κεφάλι από τη διαφορά”».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια