Νίκος Κοκλώνης: «Έχω κάνει πολλές συζητήσεις με τη Ρούλα Κορομηλά»

0

Στο «Πάμε Δανάη» φιλοξενήθηκε σήμερα το πρωί ο Νίκος Κοκλώνης. Ο γνωστός παραγωγός ηταν άκρως αποκαλυπτικός και μεταξύ όσων είπε,  δήλωσε για πρώτη φορά πως είναι «δεσμευμένος».

«Είχα δώσει τον λόγο μου πως θα βοηθήσω τη συμμετοχή της Ελλάδας στη Γιουροβίζιον, τη χρονιά που μας εκπροσώπησε η Demy. Όμως, εκείνη την περίοδο έπεσε η εταιρεία έξω και βρέθηκα χωρίς χρήματα και δεν είχα να καλύψω τα έξοδα της αποστολής που ήταν 40.000-50.000 ευρώ», είπε αρχικά στην Δανάη Μπάρκα.

Ο Νίκος Κοκλώνης εξομολογήθηκε πως όταν περνά δύσκολες στιγμές κλείνεται στον εαυτό του και τόνισε πως τα χρήματα δεν φέρνουν την ευτυχία. «Μηδέν ευρώ να έχουμε, αρκεί να πιστέψουμε στον εαυτό μας. Το έχω πάθει τρεις φορές. Δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω. Εκεί που είχα τα πάντα δεν είχα τίποτα. Άνοιγα το ντουλάπι και δεν είχα ούτε μακαρόνια. Μην το βάζετε κάτω! Ρόδα είναι και γυρίζει».

«Είχα πάρα πολλούς φίλους. Στην αρχή δεν μπορούσα να φιλτράρω ποιοι είναι δίπλα μου για τι επιτυχίες μου. Όταν τα έχασα όλα κατάλαβα ποιοι είναι πραγματικά φίλοι μου. Τώρα μπορώ να τους ξεχωρίσω»,δήλωσε ο Νίκος Κοκλώνης.

Για τις φήμες περί συνεργασίας με τη Ρούλα Κορομηλά ξεκαθάρισε πως: «Έχω κάνει πολλές συζητήσεις με τη Ρούλα Κορομηλά. Με πήρε τηλέφωνο μετά το τελευταίο J2US να μου δώσει συμβουλές. Μακάρι να επιστρέψει στην τηλεόραση».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !