Ηλίας Μαμαλάκης: «Η εκπομπή της κυρίας Βανδή έχει πολύ λίγη μαγειρική»

Χρήστος Παναγούλης
1

Στο «Happy Day» και την Ελένη Μουστάκη έδωσε συνέντευξη ο Ηλίας Μαμαλάκης, ο οποίος μίλησε για τα τηλεοπτικά του σχέδια, ενώ έκανε την κριτική του στην Δέσποινα Βανδή για την εκπομπή «My Greece» που παρουσιάζει.

«Με τον Διονύση Αλέρτα έχουμε κάνει πρόταση να κάνουμε μαζί μια εκπομπή στην τηλεόραση. Θα έχουμε ένα αγροτικό και θα πηγαίνουμε να μαγειρεύουμε όπου υπάρχει ανάγκη. Με τον Διονύση γνωριστήκαμε όταν ήρθε στο μαγαζί μου με ένα κουτί γλυκά. Δεν θα κάνω μπότοξ επειδή έχω κάνει ρυτίδες για να βγω στην τηλεόραση. Συμβαδίζω με την ηλικία μου.

Η εκπομπή της κυρίας Βανδή έχει μετεξελιχθεί σε ένα οδοιπορικό με πολύ λίγη μαγειρική. Σε μια από τις τελευταίες που είδα, δεν είδα πουθενά τον Βαγγέλη Δρίσκα να μαγειρεύει. Να πάω σε ένα μέρος μακρινό για να δω τα μαγαζιά με τα σουβενίρ, είναι λίγο.

Δεν έχω καμία αγωνία να ξεκινήσει το MasterChef. Αν πέσω πάνω του, θα το δω. Είναι μικρές οι πιθανότητες να κάνουν καριέρα όσοι βγαίνουν από ριάλιτι μαγειρικής. Ο μοναδικός που στάθηκε με επιτυχία είναι ο Άκης Πετρετζίκης.

Έτρωγα τον… άμπακο. Στο “Μπουκιά και συχώριο” είχα φτάσει 137 κιλά. Έχω γίνει ρεζίλι με συνταγή. Όταν διάβασα  από βιβλίο συναδέλφου πώς ξαλμυρίζεις τον μπακαλιάρο, αλλά είχε ξεχάσει να γράψει ότι αλλάζεις το νερό κάθε πέντε ώρες. Περνάνε 24 ώρες χωρίς να έχω αλλάξει το νερό, πάω να δοκιμάσω το μπακαλιάρο και ήταν λύσσα. Αυτό ήταν σοκ», είπε ο Ηλίας Μαμαλάκης.



Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Η εκπομπή της Δέσποινας δεν είναι αποκλειστικά μαγειρική, είναι ταξιδιωτική. Μαζί με όλα τα υπόλοιπα από τον κάθε τόπο, ένα κομμάτι είναι και το φαγητό, όχι ολόκληρη η εκπομπή. Οπότε είναι λιγάκι άστοχο το σχόλιό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !