Μάνος Νιφλής: «Είναι καλό ο καλλιτέχνης Γρηγόρης Πετράκος να μην κάνει τον λοιμοξιολόγο»

Στον Γιάννη Πουλόπουλο και την εκπομπή «Ευτυχείτε» έδωσε συνέντευξη ο δημοσιογράφος Μάνος Νιφλής και μίλησε σύζυγό του Ελισάβετ Μουτάφη που νοσήσε από κορονοϊό. Παράλληλα, σχολίασε τις πρόσφατες δηλώσεις του Γρηγόρη Πετράκου.

«Στις 9 το βράδυ μου ανακοίνωσε ότι είναι θετική, στις 9.10 βγήκε το δικό μου τεστ, αρνητικό. Από εκείνο το λεπτό δεν ξαναβρεθήκαμε, έφυγα σφαίρα από το σπίτι», αποκάλυψε για τη στιγμή που έμαθε ότι η σύζυγός του είναι θετική στον κορονοϊό. «Δεκαπέντε ημέρες ήμασταν χωριστά, ήταν σκληρό. Άρχισε να έχει ένα μπούκωμα, ένα κρύωμα και αυτό εξελίχθηκε σε απώλεια όσφρησης και γεύσης. Δεν είχε πυρετό», συμπλήρωσε.

Για τους αρνητές του Κορονοιού σχολίασε: «Κουράστηκα να απαντάω. Απαντάω με ένα ερώτημα που είναι το γιατί; Γιατί κάποιος να μπει στη διαδικασία να σου πει ότι υπάρχει κορονοϊός;».

«Είναι καλό ο καλλιτέχνης να μην κάνει τον λοιμοξιολόγο. Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο. Το θεωρώ πολύ επικίνδυνο αυτό που έκανε», υπογράμμισε για τις δηλώσεις του Γρηγόρη Πετράκου.

Για την Τατιάνα Στεφανίδου και την Ελεονώρα Μελέτη ειπε: «Η Τατιάνα Στεφανίδου έχει τεράστια πορεία στην ελληνική τηλεόραση. Η Ελεονώρα Μελέτη έχει μία “φρέσκια” εικόνα, αυτό που έκανε πέρσι ήταν υπέροχο», σχολίασε για τις δύο παρουσιάστριες του Alpha.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια