Κωστής Σαββιδάκης: Η απώλεια που τον στιγμάτισε

Μια εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησε ο Κωστής Σαββιδάκης στην Σάσα Σταμάτη και το "On time". Ο τηλεοπτικός «Παπάς Γρηγόρης» μεταξύ άλλων, αναφερθηκε στην απώλεια που στον στιγμάτισε.

Ξέρω ότι είστε βαθιά θρησκευόμενο άτομο. Είχατε κάποια μεγάλη απώλεια στη ζωή σας που σας λύγισε και σας έκανε να ζητήσετε τη βοήθεια του Θεού;

«Ναι. Ήταν η πιο δύσκολη στιγμή μου όταν έχασα τη μητέρα μου-ήταν μόλις 40 ετών- κι εγώ τότε ήμουν 21 χρονών. Τη λάτρευα τη μητέρα μου. Όταν την έχασα, το θεώρησα άδικο και για ένα διάστημα τότε είπα ότι δεν υπάρχει Θεός. Γκρεμίστηκε για λίγο ο κόσμος μου, αλλά σύντομα επανήλθα.

Θυμάμαι πως όταν νόσησε από καρκίνο του μαστού – δυστυχώς έκανε γρήγορες μεταστάσεις- οι γιατροί της είχαν δώσει 4 μήνες ζωής, αλλά η μητέρα μου έζησε 8 χρόνια. Το πάλεψε αλλά ταλαιπωρήθηκε αφάνταστα. Έκλαψα πολύ για εκείνη, πριν να «φύγει».

Και αυτό γιατί την έβλεπα πόσο πονούσε. Ο τελευταίος χρόνος ήταν μαρτύριο. Παρακαλούσα τον Θεό κλαίγοντας «να φύγει να ξεκουραστεί» (βουρκώνει). Δεν άντεχα άλλο να τη βλέπω να υποφέρει και εγώ να μην μπορώ να κάνω κάτι για να τη βοηθήσω», περιέγραψε ο ίδιος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια