Πόπη Τσαπανίδου: «Σε καμία περίπτωση δεν θα ξαναέκανα πρωινό»

0

Στο «Έλα Χαμογέλα» και στον Γρηγόρη Μπάκα μίλησε η Πόπη Τσαπανίδου για το νέο της τηλεοπτικό βήμα αλλά και για το αν θα έκανε ξανά πρωινό.

«Ήταν μια πρόταση που ήρθε από τον ANT1 και με έκανα να αναθεωρήσω. Υπάρχει η ανάγκη σε αυτές τις δύσκολες στιγμές να προσφέρουμε μια σε βάθος ανάλυση της είδησης. Ήταν μια ωραία σκέψη που με έκανε να πω ναι. Αξίζει τον κόπο να το δοκιμάσω και να δω τι μπορώ να προσφέρω κι εγώ σε αυτό»,είπε αρχικά η δημοσιογράφος.

Σε ερώτηση για το αν της έλειψε η τηλεόραση δήλωσε: «Δεν μου έλειψε η τηλεόραση γιατί είχα πολλά πράγματα να κάνω. Έχω το ipop, ξεκίνησα το ραδιόφωνο, που μπήκα σιγά σιγά και μου αρέσει πολύ και δεν θέλω να επιστρέψω στην τηλεόραση και να κάνω τα ίδια που έκανα. Σε καμιά περίπτωση δεν θα έκανα πρωινό. Ό,τι ήταν να δώσω το έδωσα. Δεν ανοίγεις κύκλους που έχουν κλείσει».

Για τις προτάσεις που έχει δεχτεί, είπε: «Υπήρξαν πολλές προτάσεις και ήταν τιμητικό και ωραίο. Δεν ήταν το ζήτημα όμως πόσα “όχι” και πόσα “ναι” είπα. Δεν ήταν ποτέ κάτι που να με κάνει να γυρίσω».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !