ALPHA: Οι αλλαγές της prime time ζώνης το 2021

0

Κόντρα στις φήμες που θέλουν την “Αγγελική” του ALPHA να κόβεται, το κανάλι στηρίζει τη σειρά και πώς θα μπορούσε να κάνει διαφορετικά από τη στιγμή που έχει κερδίσει κοινό και κριτικούς ακόμα κι αν τα ποσοστά τηλεθέασης της σειράς δεν είναι αντάξια της ποιότητας τόσο σε επίπεδο σεναρίου, σκηνοθεσίας, αλλά και ονομάτων που συμμετέχουν σε αυτή.

Μάλιστα, από τη νέα χρονιά, από τον Ιανουάριο και μετά, το κανάλι συζητά η σειρά να προβάλλεται καθημερινά από Δευτέρα έως και Πέμπτη αντί για δυο φορές που προβάλλεται τώρα και με αλλαγή στην ώρα μετάδοσης, από 21.00 να μεταφερθεί στις 22.00 και για μια ώρα. Ο αριθμός των επεισοδίων σε εβδομαδιαία βάση δεν αλλάζει καθώς έτσι κι αλλιώς τα επεισόδια αυτή τη στιγμή είναι διπλά και με τον νέο προγραμματισμό θα είναι μονά.

Μάλιστα, συζητείται το “Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα” που παίζεται για 8η σεζόν στο κανάλι και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία να επιστρέψει στον αρχικό προγραμματισμό της όπως συνέβαινε μερικά χρόνια πριν διατηρώντας τις τρεις μέρες προβολής της και να παίζεται κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη.


Tinamess 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !