Απρόσμενες οι εξελίξεις στις 8 Λέξεις

0

Ο Μάρκος δεν το βάζει κάτω και βρίσκει την ευκαιρία να πλευρίσει για μια ακόμα φορά τη Ναυσικά. Αυτή τη φορά όμως με επιτυχία καθώς κι εκείνη ενδίδει στις πιέσεις του, χωρίς να γνωρίζει πως ο Δημοσθένης είναι κάτω από το σπίτι της κι έχει εικόνα της κατάστασης. Ο Μάρκος την πολιορκεί με πείσμα και καταφέρνει να την τουμπάρει. 

Οπως είναι φυσικό, μετά από αυτή την εξέλιξη πλέει σε πελάγη ευτυχίας για την επανασύνδεσή τους και θέλει να το κοινοποιήσει σε όλους.Ωστόσο η Ναυσικά, από την πλευρά της, είναι πιο επιφυλακτική και δεν θέλει προς το παρόν να κάνει επίσημες ανακοινώσεις. Λίγο μετά όμως, σε ένα τραπέζι που τους κάνει ο Μιχαήλ με τη Βικτώρια, ο Μάρκος δεν κρατιέται και αποκαλύπτει ότι τα ξαναβρήκαν, φέρνοντας σε δύσκολη θέση τη Ναυσικά.

Η Ολυμπία μαθαίνει πως θα μείνει μόνη με τον Νικηφόρο για λίγες μέρες καθώς η Εύα θα χρειαστεί να πάει στο Λονδίνο να βρει τη Ρωξάνη και παριστάνει την άνετη, ενώ εκείνος νιώθει πολύ άβολα. Παράλληλα η Εύα πριν φύγει κάνει μια ακόμα νύξη στον Νικηφόρο για το ποτό και μένει άφωνη όταν αυτός γίνεται επιθετικός μαζί της. Λίγο μετά όμως της ζητάει συγγνώμη για τη συμπεριφορά του, όμως αυτή επιμένει πως έχει θέμα με το αλκοόλ και πρέπει να το αντιμετωπίσει.

Τελικά η Εύα φεύγει για Λονδίνο με σκοπό να συνετίσει τη Ρωξάνη και ο Νικηφόρος νιώθει άβολα με την παρουσία της Ολυμπίας στο σπίτι. Κάποια στιγμή το κινητό του Νικηφόρου πέφτει κατά λάθος στα χέρια της Ολυμπίας και η μικρή ακούει την ηχογράφηση που ο Μάρκος παραδέχεται όλη την αλήθεια για τα αναβολικά. Η Ολυμπία αντιγράφει στο κινητό της τον διάλογο Νικηφόρου - Μάρκου και πλέον ξέρει ότι έχει στα χέρια της κάτι πολύ σημαντικό που μπορεί να προκαλέσει μεγάλη ζημιά σε πολλούς ανθρώπους.

Πηγή:TiVi Σιριαλ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !