Νίκος Κουρκούλης: «Εδώ και 8 μήνες πραγματικά δεν μπαίνει μεροκάματο στο σπίτι»

0

O Νίκος Κουρκούλης ήταν καλεσμένος χθες το βράδυ στο «Tik Talk» και στον Αντώνη Σρόιτερ. Ο γνωστός τραγουδιστής, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στα νέα δεδομένα που μας "επιβάλλει" ο κορονοϊός και τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει. 

«Δεν είμαι εφοπλιστής. Είμαι καλλιτέχνης. Όπως λέω σε πολύ κόσμο που με ρωτάει, δουλεύω αυτά τα χρόνια πολύ σκληρά. Δεν έχω πάρει ούτε καράβια, ούτε ελικόπτερα, ούτε αμάξια πολυτελείας. Ό,τι έχω κάνει το έχω κάνει μόνος μου. Με τον ιδρώτα μου.

Προέρχομαι από μια πολύ λαϊκή μέση τάξη. Ο πατέρας μου ήταν επιπλοποιός. Ό,τι πλέον έχω λοιπόν στον κουβά, στο ταμείο μου, είναι για να μπορώ να περάσω τα γηρατειά μου και να μπορούν να έχουν τα παιδιά μου κάτι καλύτερο στη ζωή τους.

Στο λέω ευθαρσώς ότι ναι. Δεν ανήκω στην κατηγορία που μπορώ να κάθομαι για τον επόμενο χρόνο και να λέω “δεν βαριέσαι αδερφέ”. Χιλιάδες περιπτώσεις άλλων συναδέρφων, όμως είναι σε χειρότερη μοίρα. Είναι στο στάδιο της πείνας.

Εδώ και 8 μήνες πραγματικά δεν μπαίνει μεροκάματο στο σπίτι. Έχουμε έναν κουβά και συνέχεια δίνουμε. Οι υποχρεώσεις. Τουλάχιστον για τις βασικές μας υποχρεώσεις. Μην νομίζετε δεν ζούμε καμία βασιλική ζωή. Δεν έχω τέτοιο προφίλ ζωής, δεν προβάλλομαι», εξομολογήθηκε ο Νίκος Κουρκούλης.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !