Ανανεωμένο το δελτίο του ΑΝΤ1 απο 9 Νοεμβρίου


Με κύρος, αντικειμενικότητα και αξιοπιστία, το ΑΝΤ1NEWS δίνει καθημερινά, στις 18:50, τη μάχη της ενημέρωσης.

Από τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, με τον Νίκο Χατζηνικολάου, μπαίνει στο κέντρο της είδησης, φέρνοντας στο προσκήνιο όλες τις απόψεις και δίνοντας τη σφαιρική καταγραφή της ειδησεογραφίας.

Στο στούντιο μαζί με τον Νίκο Χατζηνικολάου σχολιάζουν, αναλύουν και εμβαθύνουν οι Γιώργος Παπαδάκης, Αντώνης Δελλατόλας, Πόπη Τσαπανίδου και Πάνος Αμυράς.

Με το ισχυρό δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο του, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 βρίσκεται εκεί που χτυπά η καρδιά των εξελίξεων και παρουσιάζει, μέσα από αποκλειστικά ρεπορτάζ, ζωντανές συνδέσεις και σημαντικές συνεντεύξεις την πιο έγκαιρη και έγκυρη εικόνα της επικαιρότητας.

ANT1NEWS: Μπαίνουμε στο κέντρο της είδησης, μένουμε ενημερωμένοι

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΤΟ ΠΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΚΑΝΑΛΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤ1 ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΑΝ ΔΟΜΗ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΣΑΝ ΣΥΝΟΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΕΛΠΙΖΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝΕ ΣΕΙΡΕΣ Κ ΟΛΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΝΑΓΕ Η ΩΡΑ..ΠΡΩΙ ΜΟΝΟ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ 30ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΛΛΑΖΩ Η ΣΚΟΡΔΑ ΔΕ ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΟΚ Ο ΗΛΙΟΣ Κ ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΕΙΡΕΣ ΒΛΕΠΟΝΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ Κ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΓΓΥΗΣΗ ΛΙΓΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝΕ ΜΙΚΡΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΣΑΝ ΚΑΝΑΛΙ.
Ο χρήστης Τηλεθεατης είπε…
Τέλειο επιτέλους