Η απάντηση του Χατζηνικολάου για τα σχόλια του twitter περί Κασιδιάρη...


Αρκετά συζητήθηκε στο twitter χθες η φωτογραφία του Νίκου Χατζηνικολάου με τον Ηλία Κασιδιάρη από παλαιότερη εκπομπή στο STAR. Ο ίδιος ξεσπάθωσε στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1. 

«Υπάρχει και μια πλευρά φασίζουσα στο Twitter. Για παράδειγμα, είδα έκπληκτος σήμερα τη φωτογραφία μου, μαζί με τον Κασιδιάρη, από μια συνέντευξη που έγινε κατ’ επιταγήν του ΕΣΡ, δηλαδή με εξώδικο του κόμματος προς το κανάλι στο οποίο εργαζόμουν, και όπου χαμογελώ τη στιγμή που μου λέει ότι “ελπίζω να μη με ξαναβγάλετε σε δύο χρόνια”.

Έρχεται λοιπόν κάποιο από τα καραγκιοζάκια, τα τρολς του διαδικτύου, παίρνει τη φωτογραφία που εγώ γελάω ειρωνικά τη στιγμή που ο συγκεκριμένος έλεγε αυτό, και τη δημοσιεύει για να υπαινιχθεί ότι εγώ χάιδευα τη Χρυσή Αυγή».

Εν συνεχεία μάλιστα ο Χατζηνικολάου αποκάλυψε γιατί είχε αποκαλέσει «Φύρερ» τον Μιχαλολιάκο… «Δοθείσης της ευκαιρίας λοιπόν, να πω ότι είμαι ο πρώτος που αποκάλεσε “Φύρερ” τον Μιχαλολιάκο, όταν σε μια άλλη αναγκαστική συνέντευξη ο Μιχαλολιάκος ήρθε στο Alter, με εξώδικο και με την απειλή προστίμου από το ΕΣΡ, επειδή δεν τον βγάζαμε ως υποψήφιο περιφερειάρχη.

Μιλούσε για πολιτοφυλακή στην Αθήνα, γελούσε ειρωνικά και το ίδιο βράδυ δυσκολεύτηκα να φτάσω σπίτι μου, όταν στη γέφυρα της Βαρυπόμπης υπήρχε μια ομάδα χρυσαυγιτών με ρόπαλα». 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια