Το TVNEA.COM φιλικό για άτομα με ειδικές ανάγκες! Δείτε πως παρέχεται προσβασιμότητα σε όλους!


Η τεχνολογία καλπάζει και κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη. Τα δεδομένα αλλάζουν συνεχώς όπως και το internet. Σύμφωνα με το πρότυπο WCAG 2.1 οι ιστοσελίδες πλέον μπορούν να γίνουν φιλικές προς τα άτομα με ειδικές ανάγκες (με μειωμένη κινητικότητα ή μειωμένη όραση).


Το TVNEA.COM από το Σάββατο 10/10/2020 ενεργοποίησε την εφαρμογή ,βοηθώντας έτσι  τους συνανθρώπους μας που γεννήθηκαν ή απέκτησαν προβλήματα στην προσπέλαση του internet, να ενημερωθούν και να το χρησιμοποιούν όπως όλοι οι υπόλοιποι.

Με σεβασμό στα άτομα με αναπηρία η πληροφορία στο διαδίκτυο πρέπει να είναι διαθέσιμη και προσβάσιμη σε όλους! Η πρόσβαση στη γνώση, στην ενημέρωση, στην εκπαίδευση, στην ψυχαγωγία, αποτελεί δικαίωμα για όλους και είμαστε υποχρεωμένοι να παρέχουμε εύκολη πρόσβαση σε όλους.Καλύπτοντας τις ανάγκες τους, παρέχοντάς τους όλα όσα κάποιοι θεωρούν αυτονόητα, ώστε όλοι να είμαστε μια παρέα και να αναδεικνύουμε τις πραγματικές μοναδικές μας δεξιότητες. 

Παρέχουμε προσβασιμότητα σε όλο το περιεχόμενο του TVNEA.COM. Οι πρόσθετες λειτουργίες –ανάγνωση κειμένου, επιλογή μεγέθους γραμμάτων, χρωμάτων, αντίθεσης, πλοήγηση από το πληκτρολόγιο- εγκαθίστανται σε όλες τις ενότητες της ιστοσελίδας.

Η προσθήκη της μπάρας προσβασιμότητας δεν επηρεάζει την αισθητική του ιστοτόπου· μάλιστα, έχει αναπτυχθεί με την κατάλληλη τεχνολογία για βέλτιστη προβολή σε συσκευές Desktop, Tablet και Smartphones.

Για την ενεργοποίηση,  κάντε κλικ στο κόκκινο ανθρωπάκι που βρίσκεται δεξιά, στη μέση της οθόνης. 

Η κατασκευή Website για ΑΜΕΑ είναι κοινωνική ευθύνη όλων μας για ένα διαδίκτυο ανοιχτό σε όλους!

Με εκτίμηση
TVNEA.COM

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια