Το spoiler που έκανε ο Πάρης Σκαρτσολιάς για το «Καφέ της Χαράς»

Στο «Mytv» έδωσε συνέντευξη ο τηλεοπτικός Μάνος από το "Καφέ της Χαράς" και έδωσε ενα spoiler για τις εξελίξεις που έρχονται στα προσεχή επεισόδια.

Πώς εξελίσσεται ο Μάνος στον νέο κύκλο επεισοδίων;

«Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι στη ζωή του Μάνου θα υπάρχουν κάποιες έντονες αλλαγές»

Ο Μάνος προσπαθεί να συνδυάσει τη δουλειά, τη σχέση του με τον πατέρα του αλλά και τα συναισθήματα του ανάμεσα στη Βάλια και στην Αρετή, θα τα καταφέρει;

«Όταν ένας άνθρωπος έχει τόσο πολλά ανοιχτά μέτωπα, το σίγουρο είναι ότι κάπου θα τη χάσει την μπάλα. Κάτι τέτοιο πρόκειται να συμβεί και στην περίπτωση του Μάνου, παρόλο που είναι ένα συγκροτημένο άτομο. Όλοι έχουμε τις αδυναμίες μας».

Αν έπρεπε να ξεχωρίσει κάποιο από τα παραπάνω πρόσωπα, ποιο θα ήταν αυτά και γιατί;

«Έχω την εντύπωση, υποθετικά μιλώντας, πως αν και οι τρεις βρίσκονταν σε έναν γκρεμό και έπρεπε να σώσει κάποιον, αυτός θα ήταν ο πατέρας του, ο Περίανδρος, για τον προφανή λόγο. Είναι ο πατέρας του, η οικογένεια του, και αυτό δεν αλλάζει. Να διευκρινίσουμε, βέβαια, ότι το παραπάνω παράδειγμα δεν πρόκειται να συμβεί στη σειρά»

Έχει ξεκαθαρίσει τα συναισθήματα του για τη Βάλια και την Αρετή;

«Ο Μάνος εννοείται ότι αγαπάει και θέλει να είναι με τα... χίλια με τη Βάλια! Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι δεν αγαπάει και την Αρετή. Ως χαρακτήρας είναι πολύ καλός άνθρωπος και ψυχοπονιάρης. Θέλει να βολέψει πρώτα όλους τους άλλους και μετά τον εαυτό του»

Πώς εξελίσσεται, λοιπόν, η σχέση του Μάνου με τη Βάλια μετά τη νύχτα πάθους που περνούν;

«Σε πρώτη φάση οι δυο τους εξομολογήθηκαν τα συναισθήματα που τρέφουν ο ένας για τον άλλον και πέρασαν μία νύχτα πάθους. Από εκεί και πέρα, για να είμαι ειλικρινής, δεν γνωρίζω πώς ακριβώς θα εξελιχθεί η σχέση τους. Σίγουρα θα συμβούν πολλά»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια