SAY IT - Πάμε Δανάη: Το διαφορετικό πρωινό και η τηλεθέαση που δεν πάει...

1

Το καλοκαίρι η διοίκηση του Mega αποφάσισε να αναθέσει την πρωινή ζώνη του σταθμού σε ένα νέο κορίτσι, άκαυτο, χωρίς τηλεοπτική ταυτότητα και παρουσία και χωρίς κάποιοι να τη γνωρίζουν παρά μόνο ελάχιστα ενδεχομένως ως κόρη της Βίκυ Σταυροπούλου. Δευτέρα 21 Σεπτέμβρη και η Δανάη Μπάρκα μετά από αμέτρητα posts στο instagram, κατεβατά κείμενα στο facebook προφίλ της που περιέγραφαν και αποδείκνυαν τα συνεχή δοκιμαστικά και τη σχεδόν αδιάλειπτη προετοιμασία της μέχρι να στεφθεί κεντρική παρουσιάστρια και να δημιουργηθεί το ακριβές concept της εκπομπής αλλά και έπειτα από μια ακατάπαυστη διαφήμιση από το κανάλι η ίδια μας υποδέχθηκε ως η νέα οικοδέσποινα της πρωινής ζώνης του Mega. Από το τρέιλερ - μη σας πω από την ανακοίνωση των συντελεστών - έγινε αντιληπτό ότι το κανάλι ποντάρει πολλά στη Δανάη αλλά και στο πρωινό του όμως όχι σε κάτι καθιερωμένο και προβλέψιμο.
Σήμερα έπειτα από 10 ημέρες που βρίσκεται στον τηλεοπτικό αέρα η Δανάη Μπάρκα έχει καταφέρει να μείνει ως ένα γλυκό και αυθεντικό κορίτσι -αυτό που είναι στην πραγματικότητα δηλαδή- να παρασύρει τους τηλεθεατές που την παρακολουθούν με το κέφι της, το μπριο της και το έντονο και πολύ έμφυτο ταπεραμέντο από την αρχή έως το τέλος της εκπομπής. Η σκαλέτα της εκπομπής ωστόσο παρουσιάζει μια σύγχυση για τον τηλεθεατή όπως ο σχολιασμός θεμάτων που αφορούν μεν την επικαιρότητα αλλά όχι αυτά που έχουν συνηθίσει οι τηλεθεατές αυτής της ζώνης ειδικότερα τα τελευταία χρόνια απόδειξη αυτού και η χαμηλή τηλεθέαση στο πρώτο μέρος της εκπομπής. Παρόλα αυτά η στήλη της μαγειρικής, η ενότητα του Άρη Καβατζίκη, οι διαφορετικές προβλέψεις των ζωδίων και οι συνεντεύξεις με τους καλεσμένους στο πλατό έχουν αρκετό ενδιαφέρον και η Δανάη Μπάρκα αφήνει το αποτύπωμα της σε όλη αυτή τη διάρκεια αυτή γιατί εκτός του ότι φαίνεται ξεκάθαρα ότι είναι απόλυτα ευτυχισμένη που είναι εκεί κάνει και παιχνίδι με τους συνεργάτες και καλεσμένους, είναι ευγενική και ειλικρινής, χαρούμενη και αισιόδοξη.
Η Δανάη είναι όντως μια ανεξάντλητη πηγή ενέργειας -όπως ανέφερε το δελτίο τύπου του σταθμού- όποτε είναι χαρούμενη γελάει δυνατά, όποτε συγκινείται δε φοβάται ακόμη και να κλάψει -όχι υποκριτικά- συνεπώς δεν είναι ξύλινη, απρόσιτη και αφιλόξενη αλλά μια γυναίκα που δεν υπερθεματίζει, δεν χαμογελά ψεύτικα, δεν κάνει την ωραία και τη ναζιάρα, είναι αυθεντική, κοιτά την κάμερα κατάματα, οργώνει το πλατό όποτε κρίνει η ίδια ή η θεματολογία της εκπομπής, λέει την γνώμη της χωρίς να προσβάλλει ή για να συζητηθεί, χορεύει, τραγουδά, σχολιάζει και εκδηλώνεται με τον δικό της μοναδικό τρόπο. Άλλωστε ο διαφορετικός και ξεχωριστός τρόπος που προσεγγίζει η ίδια και οι συνεργάτες της ότι προκύπτει στη ροή της εκπομπής είναι μερικοί από τους λόγους που επελέγησαν αυτά τα πρόσωπα για τη νέα πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του Mega. Ένα πρωινό μαγκαζίνο που έχει την ταυτότητα του Mega -όπως πάντα- χωρίς κιτρινισμούς, επιτηδευμένες ίντριγκες, απαράδεκτους σχολιασμούς και αθέμιτες ενέργειες για να χτυπήσει τον ανταγωνισμό. Ο ανταγωνισμός έτσι δε χτυπιέται για να το ξεκαθαρίσουμε. Μπορεί και να χτυπιέται γιατί έτσι μάθαμε.
Εν κατακλείδι το στοίχημα του Mega πέτυχε γιατί μπορεί η τηλεθέαση να μην είναι με το μέρος του 'Πάμε Δανάη' η Δανάη Μπάρκα όμως ήρθε για να μείνει και μαζί της ένας φρέσκος αέρας στον κατά τα άλλα ανταγωνιστικό αλλά και ψεύτικο κόσμο της ελληνικής τηλεόρασης.

Κείμενο αναγνώστριας. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.


Το TVNEA.COM και οι διαχειριστές του, δεν υιοθετούν κανένα από τα άρθρα.


To TVNEA.COM  με τη νέα του στήλη "Say it" και σου δίνει την δυνατότητα με ένα απλό email να ακουστεί η σκέψη σου και η κριτική σου στα τηλεοπτικά θέματα άλλα και στους STARS τις καθημερινότητα μας.
Στείλε τώρα κι εσύ το κείμενο σου, γραμμένο με ελληνικούς χαρακτήρες, όχι κεφάλαια γράμματα, και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς και δες το δημοσιευμένο στο αγαπημένο σου site!
Τα κείμενα θα δημοσιεύονται άμεσα.

Email
tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !