Χαµηλές πτήσεις και πίεση στο Open

Χρήστος Παναγούλης
4


Δεν έχει τέλος η εσωστρέφεια που επικρατεί στο Open, με φόντο τόσο τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης γενικότερα όσο και συγκεκριμένα το κομμάτι της ενημέρωσης, όπου το κεντρικό δελτίο ειδήσεων συνεχίζει τις απελπιστικά «χαμηλές πτήσεις». Ο επικεφαλής του τομέα, Χρήστος Παναγιωτόπουλος, εξακολουθεί να βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης λύσεων, η οποία πάντως καθίσταται όλο και πιο αγχώδης, δεδομένου του γεγονότος ότι ο χρόνος, αλλά και το σύστημα Σαββίδη πιέζουν για άμεσα αποτελέσματα.

Μέσα σε αυτό το κλίμα, το πόστο του αρχισυντάκτη πολιτικού ανέλαβε πλέον ο Χρήστος Τσιγουρής, ο οποίος ωστόσο αναγνωρίζει σε συνομιλητές του πως τα περιθώρια κινήσεων είναι πια ελάχιστα. Ενδεικτικό της κατάστασης είναι η συνέχιση της παρουσίας της Σοφίας Φασουλάκη στο κυβερνητικό ρεπορτάζ, αν και η ίδια έχει αναδειχθεί εδώ και χρόνια ως μία από τις κορυφαίες δικαστικές συντάκτριες. Οπως έχουν έλθει τα πράγματα, η τελευταία ελπίδα ανάκαμψης των ποσοστών του τομέα ενημέρωσης, αλλά και γενικότερα του τηλεοπτικού σταθμού είναι η έναρξη ορισμένων ψυχαγωγικών προγραμμάτων, στα οποία ποντάρουν πολύ στην Παιανία, προκειμένου να «τραβήξουν το κάρο». Ο λόγος για το «Just the two of us» του Νίκου Κοκλώνη και την εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Στο μεταξύ, τις προηγούμενες ημέρες γνωστοποιήθηκε και η πλέον ηχηρή αποχώρηση από το Open, που δεν είναι άλλη από αυτή του μέχρι πρότινος επικεφαλής του Δ.Σ. του καναλιού του Σαββίδη, Γιώργου Λεβέντη, που επιστρέφει στα γνώριμα γι’ αυτόν «λημέρια» του Ομίλου ΑΝΤ1. Οπως λένε οι γνωρίζοντες, πρόκειται για το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου, μια και ο ίδιος ουδέποτε μπόρεσε να βρει κοινούς κώδικες με τους εκπροσώπους της ιδιοκτησίας και προσωπικά με τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ.

Πηγή: media.gr

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. το j2us υπαρχει μονο για τον κοκλωνη, κανενα εμπορικο ενδιαφερον, το σαββατο βραδυ δεν απασχολει κανενα καναλι, εχει ελαχιστη εμπορικη πιτα..κανενας σοβαρος σταθμος δεν επενδυει ,μονο ο κοκλωνης..και η χατζηβασιλειου θα παθει σοκ με τα νουμερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ κακές επιλογές προγράμματος. Αυτό το σημερινό με την Μπακοδήμου δεν βλέπετε. Ούτε καν τρας δεν είναι για να το βλέπεις και να γελάς σαν το shopping star και το my style rocks.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αστοχίες πολλές έκαναν,έδιωξαν από το κανάλι ηχηρά ονόματα,όσες εκπομπές είναι δεν τις διαφημίζουν όπως θα έπρεπε για να πάρουν πακέτα και φυσικά λάθος προγραμματισμός εκπομπών και στησίματος σε κάποιες.
    Μέχρι τις 1 το μεσημέρι είναι ότι είναι,μετά το ΟΠΕΝ το τρώει ο σκόρος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. to OPEN το ακολουθει η ρετσινια, και φροντιζει να τη συντηρει δυστυχως, του Εψιλον!
    θα ειναι παντα ενα μικρο trash καναλι στη συνειδηση του κοινου, με ελαχιστες εξαιρεσεις. εάν συνεχιζεις να δινεις εκπομπες και παραγωγες στον Κοκλώνη, αυτη ειναι η μοιρα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !